0 Asmine Coat (2 väriä/colours)

Asmine on Bomber-henkinen, pidempi tikkitakki. Taskuja, vetoketjukiinnitys. Värit mustaja toffee. Materiaali polyesteri 100%.

Tuote lisätty
89.99 €

0 Dollie Knit Dress (3 väriä/colours)

Dollie on polvimittainen  neulemekko, jossa on olkapäitä kohti aukeava pääntie ja pitkät, lepakkolinjaan leikatut hihat. Materiaali Soyan loistava Dollie-neulos, jonka koostumus on 75% viskoosi-25% nylon. Värit musta, tummanharmaa ja petrooli.

Tuote lisätty
69.99 €

0 Fenya Leopard Coat

Fenya on suoralinjainen tikkitakki, jossa on vetoketjukiinnitys ja taskut. Kuosina musta-harmaa leopardiprintti. Materiaali polyesteri 100%.

Tuote lisätty
79.99 €

0 Marica 65 T-shirt (3 väriä/colours)

Erinomainen perusteepaita, jonka materiaali on iholle ihana lyocell-trikoo (lyocell 93%-elastaani 7%). Värit valkoinen, musta ja toffee.

Tuote lisätty
25.99 €

0 Rika Draped Skirt/Pliseerattu hame

Rika on pliseerattu vekkihame, jossa on joustava vyötärö. Kuosissa raikkaat sävyt, yläosa musta, helma valkoinen ja välissä jadenvihreä raita. Materiaali kevyt ja rypistymätön polyesterikangas.

Tuote lisätty
59.99 €

0 Sarona Silk-Cotton Top (2 väriä/2 colurs)

Sarona on erinomainen, niukka toppi. Materiaali ribbitrikoo-neulos, jonka koostumus on 55% silkki ja 45% puuvilla. Hihansuulla ja pääntiellä pitsi. Värit puuteri ja tummansininen.

Tuote lisätty
29.99 €

0 Voisa Dress

Voisa on kaunis, kevyt kangasmekko, jossa on leveä, perhosmainen hiha. Pituus polveen, kangasvyö. Nappihalkio pääntiellä takana. Materiaali 100% viskoosi.

Tuote lisätty
69.99 €

0 Voisa Jumpsuit

Voisa on kevyt ja kaunis kangashaalari, jossa on suorat, leveätköt lahkeet. Vyötäröllä joustoa. Mukana vyö, taskut sivusaumoissa. Materiaali 100% viskoosikangas.

Tuote lisätty
89.99 €