Dear Wasten takana ovat sisarukset Miia ja Annukka, jotka sisustusalan yrittäjyyden kautta kiinnostuivat uuden ja merkityksellisen liiketoiminnan kehittämisestä.

Idea Dear Wasten tuotteista syntyi tapaamisesta hedelmä-smoothiebaarissa, kun sisarukset alkoivat pohtia, miten voitaisiin hyödyntää hedelmistä tulevaa biojätettä. Ajatuksista syntyi konkretiaa, eli aivan uudenlainen kodin puhdistustuotesarja.

Tuotesarja on valmistettu Suomessa. Tuotteet on pakattu 100 % kasvipohjaisiin pulloihin, eli ne ovat täysin biohajoavia. Kaikissa tuotteissa käytetään vain luonnollisia ja vegaanisia ainesosia.

0 Lime-Mandariini Käsisaippua

Dear Waste Lime – Mandariini käsisaippua sisältää hellävaraisesti puhdistavia ja ravitsevia ainesosia, jotka ovat peräisin mehustusteollisuuden ylijäämästä, limen kuorista.

Tässä virkistävässä ja tasapainottavassa saippuassa yhdistyvät limen huumaava tuoksu, raikas mandariini ja häivähdys basilikaa.

Tämä saippua ei ainoastaan tuoksu huumaavalta, vaan se on myös pakattu 100 % kauniiseen kasvipohjaiseen pulloon, mikä tekee siitä täysin biohajoavan!

Tuote lisätty
18.50 €

0 Appelsiini-Bergamotti Käsisaippua

Dear Waste Appelsiini – Bergamotti käsisaippua sisältää hellävaraisesti puhdistavia ja ravitsevia ainesosia, jotka ovat peräisin mehustusteollisuuden ylijäämästä, appelsiinin kuorista.

Tämä herkullinen ja energisoiva saippua saa tuoksunsa appelsiinin lisäksi bergamotin ja sitruunaruohon luonnollisista eteerisistä öljyistä.

Herkullisen tuoksunsa lisäksi saippua on pakattu kauniiseen 100 % kasvipohjaiseen pulloon, mikä tekee siitä täysin biohajoavan.

Tuote lisätty
18.50 €

0 Sitruuna-Rosmariini Yleispesusuihke

Sitruunaa, rosmariinia ja salviaa sisältävä biohajoava ja ympäristöystävällinen puhdistussuihkeemme puhdistaa ja poistaa vaivattomasti pinttyneimmänkin lian ja rasvan ilman myrkyllisiä kemikaaleja.
Ainutlaatuinen koostumus sisältää luonnollisia ja ravitsevia ainesosia, jotka ovat peräisin mehustusteollisuuden ylijäämästä, sitruunan kuorista.

Raikkaan tuoksunsa lisäksi yleispesusuihke on pakattu kauniiseen 100 % kasvipohjaiseen pulloon, mikä tekee siitä täysin biohajoavan.

Tuote lisätty
24.50 €