'Experience what is possible when the past, presence and future are mixed together in a fairytale cocktail, when the traditional life of old Swedish farm culture, Haute couture and romance are intertwined.' -Ewa i Walla

 

Ewa i Walla on ruotsalainen design-vaatemerkki, jonka tuotteet on tehty innovatiivisista oivalluksista, laadukkaista materiaaleista ja luovasta suunnittelusta. Ewa i Wallan vaate on aina erityinen; se on täynnä intohimoa, persoonallisuutta, luovuutta, ajattomuutta ja asennetta. 

0 Cindy Blouse

Cindy on Ewa I Wallan kaunis, folklorehenkinen, kirjailtu, tunikamainen pusero, jossa on avara, nyöreillä säädettävä pääntie. Nyörikuja myös vyötärölinjalla. Materiaali 100% puuvilla.

Tuote lisätty
209.00 €

0 Ewa Skirt

Ewa I Wallan ihastuttava, pallokuosinen puolihame. Sävynä utuinen purppura. Joustava vyötärö, helmassa kerroksia. Materiaali 100% puuvilla. One Size, joka asettuu hyvin kokoskaalaan s-xl.

Tuote lisätty
259.00 €

0 Filippa dress

Filippa on Ewa I Wallan pallokuosinen paitamekko, materiaali 100% puuvilla. Taskut, pitkät hihat, napitus edessä. Hihansuulla rypytys. Pääntiellä sashiko-tikkaus, kellottuva helma. Toimii myös takin tapaan!

Tuote lisätty
299.00 €

0 Gizella Skirt

Gizella on Ewa I Wallan upea puuvillaorganzasta tehty hame. Pinnassa käsintyöstetty struktuuri. Joustava vyötärö. Sävynä murrettu vanha roosa. Materiaali 100% puuvilla. One Size, joka asettuu hyvin skaalaan s-xl.

Tuote lisätty
329.00 €

0 Grete Blouse

Grete on Ewa I Wallan pitkä pusero, jonka alaosa on panelimaisesti leikattu. Helmassa edessä, takana ja sivuilla pitkät halkiot. Napitus pääntiellä takana, taskut napeilla. Materiaali 100% puuvilla.  

Tuote lisätty
209.00 €

0 Gven Dress

Gven on Ewa i Wallan upea, kirjailtu ja koristeltu puuvillamekko, jonka yläosan miehustassa on virkattua pitsi. Napit pääntiellä takana. Materiaali 100% puuvilla.

Tuote lisätty
329.00 €

0 Ina Dress small flowers

Ina on Ewa I Wallan rento kukkamekko. Väljät linjat, pitkä hiha, napitus selässä. Materiaali 55% puuvilla-45% pellava. 

Tuote lisätty
299.00 €

0 Jinelle Skirt

Jinelle on Ewa i Wallan hurmaava puuvillaorganza röyhelöhame, jossa on pitsiä somisteena ja runsaasti kerroksia.  Materiaali 100% puuvilla. One size, joka toimii mainiosti skaalassa S-L.

 

 

 

Tuote lisätty
379.00 €

0 Magda Skirt

Magda on Ewa i Wallan ihana, nilkkapituinen puolihame. Materiaali 100% kirjailtu puuvilla, kerroksellinen struktuuri. Smokkirypytetty, joustava vyötärölinja. One size, joka toimii mainosti skaalassa s-l. 

Tuote lisätty
289.00 €

0 Melody dress

Melody on Ewa I Wallan upea, musta mekko, jossa on kauniita yksityiskohtia. Läpikuultava yläosa ja hihat, helma kaksinkertainen. Mekon materiaali 100% puuvilla ja helman päällysosa koristeltua nailon-tylliä.

Tuote lisätty
379.00 €

0 Owena Skirt

Ewa i Wallan klassinen, röyhelöinen kukkahame. Materiaali 100% puuvillakangas. Joustava vyötärö. One size, joka toimii hyvin kokoskaalassa s-xl.

Tuote lisätty
279.00 €

0 Rosie Silk Dress

Rosie on Ewa I Wallan jumalaisen kaunis silkkimekko. Helmaosass kerroksellisuutta, pääntiellä pitsiä, napit pääntiellä takana. Materiaali 100 % silkki.

Tuote lisätty
649.00 €