TOIMITUSEHDOT

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat näkyvät verkkokaupassa tuotteiden yhteydessä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Maksutavat

Tilaukset maksetaan Paytrailin tarjoamilla maksutavoilla, joita ovat luottokortti tai tilisiirto. 

Toimitusmaksu


Pakkaus- ja toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta. Kulut lisätään tilauksen loppusummaan. Toimituskulun suuruus on asiakkaan toimituksesta maksama kulu, kuluttaja-asiakkailla pääsääntöisesti  5,99 eur. Voit valita lähimmästä Matkahuollon toimituspisteestä noudettavan paketin tai noudon MariMari-Putiikilta, Lahdesta. Voit myös tilata kotiinkuljetuksen, jonka hinta on 12 eur.

Toimitukset

Tilatut varastossa olevat tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Jos tilattu tuote on loppunut varastosta, asiakkaaseen otetaan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Toimitus voi Matkahuollon lisäksi tapahtua myös postitse. 

Tuotteen palautusoikeus


Nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Poislukien tilaustuotteet, joiden toimituksesta on sovittu erikseen. Palautettavan tuotteen tulee olla kaikin puolin käyttämätön, ehjä, käsittelemätön ja alkuperäispakkauksessaan. Hinta- ja tuotemerkintöjen on oltava alkuperäisillä paikoillaan. Edellä mainittu 14 päivää lasketaan siitä ajankohdasta, jolloin tilattu tuote/tuotteet ovat noudettavissa Matkahuollon toimipisteestä tai MariMarin varastosta tai kun Matkahuolto tuonut tuotteen/tuotteet asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.

Suomesta tuleviin palautuksiin verkkokaupalla on Matkahuollon kanssa solmittu asiakaspalautussopimus. Asiakas vie palautettavat tuotteet pakattuna Matkahuollon toimipisteeseen, josta palautus lähetetään eteenpäin. Matkahuollon palautuskoodi MariMarille on 9517253. Palautuksen voi tehdä myös suoraan MariMari-Putiikkiin. Huom! Jos tuotteita ei palauteta suoraan myymälään, tehdään palautus samaa kautta, kuin tuotteet ovat saapuneet, eli Matkahuollon kautta.

Palautuksen saavuttua hyvittyy tuotteesta maksettu summa asiakkaan tilille, luottokortille tai Collector-luotolle, vähennettynä laskutus- ja palautuskuluilla. Palautuskulut, sisältäen laskutuskulut, ovat suuruudeltaan yleisesti 7,99 eur. Palautukset tapahtuvat käytetyn maksukanavan kautta, ts. suorituksen palauttaa Paytrail. Huom! Tuotteen voi vaihtaa maksutta yhden kerran, ilman palautus- tai toimituskuluja.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, asiakas tekee verkkokaupalle tuotteesta virheilmoituksen ja palauttaa vioittuneen tuotteen edellä kuvattuna asiakaspalautuksena.

Vioittuneesta tuotteesta palautetaan suoritus tai asiakas voi vaihtaa tuotteen uuteen.

Asiakasrekisterin ylläpito

MariMari ylläpitää MariMarin nettikauppaan rekisteröityneiden tilaustietoja. Tilaus-, nimi-, henkilö-, yritys- tai osoitetietoja ei käytetä markkinoinnissa ilman asiakkaan lupaa. Tilauksen voi tehdä myös rekisteröitymättä. 

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

MariMari suojaa asiakkaidensa yksityisyyttä. Tämä seloste kertoo, miten tietoja kerätään ja käsitellään.

Rekisterin nimi on on MariMarin asiakasrekisteri. Asiakasrekisteriin kuuluu nettikaupan asiakastili ja  tilausten toimittamiseen ja laskutukseen liittyvät tarpeelliset henkilötiedot. Käsittelemme vain niitä henkilötietoja, jotka ovat tarpeellisia nettikaupan tilausprosessissa. Tilausprosessiin kuuluu asiakasviestintä, tilauksen toimittaminen ja laskutus. Tietojen käsittely perustuu asiakkaan ja MariMarin välillä tehtyyn sopimukseen, joka toteutuu, kun nämä toimitusehdot on hyväksytty. Otamme aina huomioon asiakkaiden yksityisyyden suojan.

Asiakasrekisterin tiedot saamme asiakkaalta itseltään, kun hän rekisteröityy nettikaupan käyttäjäksi tai tekee tilauksen tuotteesta tai asiakaskirjeestä.

Käsittelemämme tiedot ovat perustietoja, joihin kuuluu nimi, yhteystiedot ja käyttäjätunnukset. Lisäksi käsittelemme maksu- ja maksutapatietoja, asiakastapahtumatietoja, asiakasviestintää ja palvelun käyttötietoja (ostohistoria, laskutustiedot, toimitustiedot),

Tilaustiedot siirtyvät nettikaupassa MariMarin laskutus- ja maksujenkäsittely-kumppanille, Paytrailille, joka todentaa oman tietosuojaselosteensa.

MariMari säilyttää tietoja niin kauan, kuin se on tarpeellista tilausprosesseja varten. Asiakkaalla on oikeus nähdä tietonsa ja saada niistä jäljennös. Asiakas voi myös pyytää poistamaan tiedot.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Payment service provider

Paytrail Oyj (2122839-7) acts as an implementer of the payment handling service and as a Payment Service Provider. Paytrail Oyj will be shown as the recipient in the invoice and Paytrail Oyj will forward the payment to the merchant.
Paytrail Oyj is an authorized Payment Institution.

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830

Netbanks

Paytrail Oyj (FI2122839) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830

Nätbanker:

Vid betalningar via nätbanker genomför Paytrail Oyj (2122839-7) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.