KINKERI - Designia puusta
 

Kinkerikorujen perustana ovat kauniit puupinnat ja abstrakti, mietitty muoto. Materiaali on kevyt ja näyttävä ohutvaneri, jonka valmistuksessa hyödynnetään viiluteollisuuden sivuvirtoja. Pintamateriaaleina on mm. pähkinää, oliivia, saarnia ja teknisiä viiluja. Ydin on aina koivua. Pinnat on öljyvahattu käsin,  se suojaa liialta ja kosmetiikan vaikutuksilta. Metalliosat ovat kirurginterästä. Korut on suunniteltu ja valmistettu Lahdessa sekä Hollolassa.

0 Kinkeri Kerrospala korvakorut tekninen viilu-saarniviilu

 Kinkeri Kerrospala Korvakoruissa on vähän enemmän. Tappikiinnitys. Mitat 7 cm x n.2 cm. Metalliosat kirurginterästä. Puun elävä pinta antaa jokaiselle korvisparille oman, uniikin ilmeen, puukohtaisen perussävyn säilyessä.

Tuote lisätty
35.00 €

0 Kinkeri Korkea Tiikeri-Saarni

 Kinkeri Korkea Korvakorut ovat pitkät ja kivat. Tappikiinnitys. Mitat 9,5 cm x n.2 cm. Metalliosat kirurginterästä. Puun elävä pinta antaa jokaiselle korvisparille oman, uniikin ilmeen, puukohtaisen perussävyn säilyessä.

Tuote lisätty
35.00 €

0 Kinkeri nappikorvakorut

Puiset nappikorvakorut, abstrakti muoto. Mitat 1x1,5 cm. Metalliosat kirurginterästä.

Tuote lisätty
18.00 €

0 Kinkeri originaali korvakorut tekninen viilu

Originaali Kinkeri Korvakoru!  Mietitty muoto, tappikiinnitys. Mitat 6,5 cm x n.2,5 cm. Metalliosat kirurginterästä. Puun elävä pinta antaa jokaiselle korvisparille oman, uniikin ilmeen, puukohtaisen perussävyn säilyessä.

Tuote lisätty
35.00 €