Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

  •                 0 Beehive II Dress Black

    0 Beehive II Dress Black

    150.00 €(Sis. Alv. 24%)

    Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

  •                   0 Beehive I  Dress Black

    0 Beehive I Dress Black

    130.00 €(Sis. Alv. 24%)

    MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

  • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

    0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

    35.00 €(Sis. Alv. 24%)

    Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

  •             0 Gail Leggins

    0 Gail Leggins

    49.95 €(Sis. Alv. 24%)

    Soakedin takuuvarma leggari! Superjoustava, supermukava. Kiiltävä pinta. Materiaali polyesteritrikoo.

  •                   0 Beehive I Dress Dark Indigo Blue

    0 Beehive I Dress Dark Indigo Blue

    130.00 €(Sis. Alv. 24%)

    MariMarin iki-ihana Beehive-mekko syväsävyisenä indigonsinisenä. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

Maksutavat

Tarjoustuotteet

SALE   0 Silk Dress Midi Raw Sophistication
SALE   0 Silk Dress Midi Raw Sophistication

SALE 0 Silk Dress Midi Raw Sophistication

Tuotekoodi: 17212

Täydellisen ihana mekko! Raw Sophistication on sinistä, denim-look -kuosista 100% raakasilkkiä. Hihaton, A-linjainen mekkomalli, jota voi käyttää myös liivimekkona. Pituus puoleensääreen yltävä midi. Sivusaumoissa taskut. Helma hauskasti rouhea, huolittelematon.  Tämän voi asustaa arkeen ja juhlaan, ylellinen materiaali on kaunis ja ihana käyttää.

119.50 €239.00 €(Sis. Alv. 24%)