Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •          0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •         0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 • 0 Kimonovyö/Kimono Belt

  0 Kimonovyö/Kimono Belt

  39.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Kimonovyö on leveä, kankainen, kimonohenkinen kietaisuvyö, joka korostaa näyttävästi vyötäröä ja tuo rytmiä asuun. Materiaali on vahva viskoosisekoitekangas (viskoosi 74%-polyamidi 22%-spandex 4%). Vyön leveys 20 cm, vyöosan pituus 98 cm, sidontanauhat 98 cm.

   

 •              0 Beehive I Petit Black

  0 Beehive I Petit Black

  120.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMari Collectionin rakastettu Beehive-mekko Petit-pituudessa! Vino helma, jossa ylempi kohta ulottuu polvitaipeeseen ja pidempi kohta polven yli. Materiaalina joustava ja hengittävä luomupuuvillaneulos, jossa on mukana 8 % elastaania. 

  Valmistettu Suomessa, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

Maksutavat

Scottish Fine Soaps & Gift Boxes

Scottish Fine Soaps valmistaa laadukkaita kylpy-ja vartalonhoitotuotteita 40 vuoden ammattitaidolla. Tuotteet tehdään käsityönä Skotlannissa. Brändi on saanut ensisijaisesti inspiraationsa Skotlannin uniikista luonnosta, jota myös halutaan suojella. Tuotteiden valmistukseen käytetty energiankulutus sekä muu ympäristökuormitus on pyritty minimoimaan. Kaikki Scottish Fine Soaps-tuotteet ovat parabenittomia sekä eläinkokeettomia.

 •  0 Soap in a Tin/ Funky Berry

  0 Soap in a Tin/ Funky Berry

  9.90 €(Sis. Alv. 24%)

  Funky, Fun and Fresh! Hedelmäinen ja raikas tuoksusaippua, kauniissa peltirasiassa. Kannessa kiva teksti. Hauska tuliainen esim. ystävälle.

 •  0 Soap in a Tin/ Funky Lemon

  0 Soap in a Tin/ Funky Lemon

  9.90 €(Sis. Alv. 24%)

  Funky, Fun and Fresh! Hedelmäinen ja raikas tuoksusaippua, kauniissa peltirasiassa. Kannessa kiva teksti. Hauska tuliainen esim. ystävälle.

 •  0 Soap in a Tin/ Funky Melon

  0 Soap in a Tin/ Funky Melon

  9.90 €(Sis. Alv. 24%)

  Funky, Fun and Fresh! Hedelmäinen ja raikas tuoksusaippua, kauniissa peltirasiassa. Kannessa kiva teksti. Hauska tuliainen esim. ystävälle.

 • 0 La Paloma Luxurious Gift Box

  0 La Paloma Luxurious Gift Box

  19.90 €(Sis. Alv. 24%)

  Tässä ylellisessä lahjapakkauksessa on 75 ml suihkugeeli, vartalovoide, käsivoide ja 40 gpalasaippua. Tuoksuna Paloma, jossa on vaniljaa, runsasta hedelmäisyyttä, mausteista pippuria ja santelia.

 • 0 Luxurious Gift Box Gardeners Hand Therapy

  0 Luxurious Gift Box Gardeners Hand Therapy

  19.90 €(Sis. Alv. 24%)

  Puutarhurin unelma-paketti! Kauniissa ja ylellisessä  lahjapakkauksessa 75 ml käsisaippua, 75 ml käsivoide, 75 ml hansikasvoide (laita käsiin ennen puutarhahansikkaiden laittoa) ja  40 g palasaippua. Tuoksussa teepuuöljyä ja hedelmäisyyttä, sopii naisille ja miehille.

 • 0 Luxurious Gift Box Meadow Bloom

  0 Luxurious Gift Box Meadow Bloom

  19.90 €(Sis. Alv. 24%)

  Kauniissa ja ylellisessä  lahjapakkauksessa 75 ml suihkusaippua, 75 ml varatalovoide, 75 ml käsivoide, 40 g saippua. Tuoksussa keväistä kukkaa ja hedelmäisyyttä.

 • 0 Luxurious Gift Box Tangled Rose

  0 Luxurious Gift Box Tangled Rose

  19.90 €(Sis. Alv. 24%)

  Kauniissa ja ylellisessä  lahjapakkauksessa 75 ml suihkusaippua, 75 ml varatalovoide, 75 ml käsivoide, 40 g saippua. Tuoksussa villiruusu.

 • 0 Luxurious Gift Box Willow & Bluebell

  0 Luxurious Gift Box Willow & Bluebell

  19.90 €(Sis. Alv. 24%)

  Kauniissa ja ylellisessä  lahjapakkauksessa 75 ml suihkusaippua, 75 ml varatalovoide, 75 ml käsivoide, 40 g saippua. Miellyttävässä tuoksussa kevyt henkäys pajua ja kissankelloa.

   
 • 0 Pink Grapefruit & Argan Oil

  0 Pink Grapefruit & Argan Oil

  9.90 €(Sis. Alv. 24%)

  Pirskahteleva verigreippi ja ihoa hellivä argan-öljy.

 • 0 Soap in a Tin / Vintage Bird Cotton Fresh

  0 Soap in a Tin / Vintage Bird Cotton Fresh

  9.90 €(Sis. Alv. 24%)

 • 0 Soap in a Tin / Vintage Bird Green Tea

  0 Soap in a Tin / Vintage Bird Green Tea

  9.90 €(Sis. Alv. 24%)

 • 0 Soap in a Tin / Vintage Bird Neroli

  0 Soap in a Tin / Vintage Bird Neroli

  9.90 €(Sis. Alv. 24%)

1 2 3 4
13-24 / 44