Cart 0.00 €
fien

Categories

TOP 5 Products

 •          0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Inc VAT. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •         0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Inc VAT. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Inc VAT. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 • 0 Kimonovyö/Kimono Belt

  0 Kimonovyö/Kimono Belt

  39.00 €(Inc VAT. 24%)

  Kimonovyö on leveä, kankainen, kimonohenkinen kietaisuvyö, joka korostaa näyttävästi vyötäröä ja tuo rytmiä asuun. Materiaali on vahva viskoosisekoitekangas (viskoosi 74%-polyamidi 22%-spandex 4%). Vyön leveys 20 cm, vyöosan pituus 98 cm, sidontanauhat 98 cm.

   

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Inc VAT. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

Payment methods

Ewa i Walla

'Experience what is possible when the past, presence and future are mixed together in a fairytale cocktail, when the traditional life of old Swedish farm culture, Haute couture and romance are intertwined.' -Ewa i Walla

 

Ewa i Walla on ruotsalainen design-vaatemerkki, jonka tuotteet on tehty innovatiivisista oivalluksista, laadukkaista materiaaleista ja luovasta suunnittelusta. Ewa i Wallan vaate on aina erityinen; se on täynnä intohimoa, persoonallisuutta, luovuutta, ajattomuutta ja asennetta. 

 • 0 Skirt Voile Vintage Black

  0 Skirt Voile Vintage Black

  349.00 €(Inc VAT. 24%)

  Ewa i Wallan aivan upea hame, jonka runsas, kerroksellinen helma on volyymistaan huolimatta kevyt. Joustava vyötärö, yhden koon tuote. Materiaali 100 % puuvilla.

 • 0 Jersey Tunic Vintage Black

  0 Jersey Tunic Vintage Black

  149.00 €(Inc VAT. 24%)

  Hauska puuvilla-jersey-tunika, jonka pituus riittää  myös lyhyeksi mekoksi. Leveä helma, jonka leikkaus antaa vaatteelle jännittävän muodon. Täyspitkä hiha, pyöreä pääntie. Yhdenkoon tuote, toimii skaalassa S-L. Materiaali 100% puuvillaneulos.

 • 0 Overall Trousers Vintage Black

  0 Overall Trousers Vintage Black

  179.00 €(Inc VAT. 24%)

  Ewa i Wallan ihanat ja hauskat puuvilla-voile-haalarit ovat rennot ja väljät. Olkapäillä nyörikiiinnitys, vyötäröllä vyönlenkit. Taskut edessä ja takana. Lahkeensuu muotoiltava ompeleeseen piilotetun rautalangan ansioista. Vajaamittainen lahje. Materiaali 100% puuvilla.

 • 0 Dress Voile Vintage Black

  0 Dress Voile Vintage Black

  279.00 €(Inc VAT. 24%)

  Ewan ylellinen puuvilla-voile-mekko. V-pääntie, runsas helma. Takana selän pituudella napit. Täyspitkä hiha. Paljon pieniä, kauniita yksityiskohtia. Ajaton sekoitus maalaisromantiikkaa ja steampunkia. Materiaali 100% puuvilla.

 •  0 Skirt Hard Voile Rasberry Red

  0 Skirt Hard Voile Rasberry Red

  279.00 €(Inc VAT. 24%)

  Ewa i Wallan Hard Voile-hame on kuin kukka. Materiaali on 100%, kevyesti tärkättyä puuvillaa. Helma on pöyhkeä ja runsas. Joustava vyötärö. Kaksi kokoa, XS/S/M ja M/L/XL.

 •  0 Skirt Hard Voile Vintage Black

  0 Skirt Hard Voile Vintage Black

  279.00 €(Inc VAT. 24%)

  Ewa i Wallan Hard Voile-hame on kuin kukka. Materiaali on 100%, kevyesti tärkättyä puuvillaa. Helma on pöyhkeä ja runsas. Joustava vyötärö. Kaksi kokoa, XS/S/M ja M/L/XL.

 •  0 Blouse Voile

  0 Blouse Voile

  179.00 €(Inc VAT. 24%)

  Ewa i Wallan Voile-paitis on kevyttä, 100% puuvillaa. Täyspitkät hihat, edestä lyhyt, takaa pitkä. Kauniita, pieniä yksityiskohtia. One Size M, joka toimii skaalassa S-L.