101 Copenhagen on v. 2017 perustettu sisustubrändi, joka pohjautuu ajatukseen luoda ajattomia ja tyylikkäitä sisustuselementtejä. Tyyli on askeettinen ja oivaltava, jossa uniikisti fuusioituvat skandinaaviset ja japanilaiset vaikutteet. Yleisilme on industriaalinen ja boheemi.

 

0 Block Vase

101Copenhagenin Block Vase on veistoksellinen, kaksiosainen maljakko, jonka yläosa on puolipyöreä ja alaosa kulmikas. Materiaali kuitubetoni, viimeistely käsin työstetty, joten lopullinen ulkoasu on kussakin tuotteessa yksilöllinen. Huokoisen materiaalinsa vuoksi ei täysin vedenkestävä, joten suositellaan sisäruukun käyttämistä, jos käytetään esim. maljakkona. Korkeus 32,5 cm, halkaisija 22 cm.

Tuote lisätty
55.00 €

0 Block Vase Mini

01Copenhagenin Block Vase Mini on veistoksellinen, kaksiosainen maljakko, jonka yläosa on puolipyöreä ja alaosa kulmikas. Materiaali kuitubetoni, viimeistely käsin työstetty, joten lopullinen ulkoasu on kussakin tuotteessa yksilöllinen. Huokoisen materiaalinsa vuoksi ei täysin vedenkestävä, joten suositellaan sisäruukun käyttämistä, jos käytetään esim. maljakkona. Korkeus 20 cm, halkaisija 13 cm.

 

Tuote lisätty
33.00 €

0 Favourite maljakko/kynttilänjalka You Rock

Favourite Vase on posliininen, hauska pikkumaljakko, josta voi erillisellä kynttilänjalkapidikkeellä tehdä myös kynttilänjalan. Kiva lahja ja osa kattausta, hauska kodin yksityiskohta. Kynttilänpidikkeet myynnissä erikseen. Korkeus 11 cm, halkaisija 5,5 cm. Voi pestä koneessa. Typografia Arne Jacobsen.

Tuote lisätty
23.00 €

0 Kogei Cutlery Set-Aterinsarja

Kogei-aterinsarja on ruostumatonta, mustaa terästä. Setti sisältää 24 osaa; haarukka, veitsi, lusikka (pituus 22  cm) ja pikkulusikka (pituus 14 cm), kaikkia 6 kpl. Voi pestä astianpesukoneessa. 

Tuote lisätty
165.00 €

0 Kogei Salad Set-Salaattiottimet

Kogei-salaattiottimet ovat mustaa, ruostumatonta terästä. Ottimien pituus 30 cm, konepestäviä.

Tuote lisätty
33.00 €

0 Native Dinner Bowl

Native-sarjan ruokailukulho. Korkeus 9 cm, halkaisija 14 cm. 

Tuote lisätty
20.00 €

0 Native Dinner Plate-Ruokalautanen

101Copenhagenin Native-sarjaa ovat inspiroineet perinteiset japanilaiset ja kiinalaiset astiat. Muotoilu on pehmeää ja samalla kuitenkin linjakasta. Pinnan erityinen polttotekniikka tuo esiin käsintehdyn ilmeen.

Lautasen halkaisija 27 cm, korkeus 2,5 cm

Tuote lisätty
20.00 €

0 Rikkalapio-setti naturel

Pyökkipuinen mini-rikkalapiosetti, esim. murujen lakaisuun pöydältä. Harja-osa tehty hevosenjouhesta. Harja kiinnittyy rikkalapioon magneetilla.

Tuote lisätty
15.00 €