101 Copenhagen on v. 2017 perustettu sisustubrändi, joka pohjautuu ajatukseen luoda ajattomia ja tyylikkäitä sisustuselementtejä. Tyyli on askeettinen ja oivaltava, jossa uniikisti fuusioituvat skandinaaviset ja japanilaiset vaikutteet. Yleisilme on industriaalinen ja boheemi.

 

0 Block Vase

101Copenhagenin Block Vase on veistoksellinen, kaksiosainen maljakko, jonka yläosa on puolipyöreä ja alaosa kulmikas. Materiaali kuitubetoni, viimeistely käsin työstetty, joten lopullinen ulkoasu on kussakin tuotteessa yksilöllinen. Huokoisen materiaalinsa vuoksi ei täysin vedenkestävä, joten suositellaan sisäruukun käyttämistä, jos käytetään esim. maljakkona. Korkeus 32,5 cm, halkaisija 22 cm.

Tuote lisätty
55.00 €

0 Block Vase Mini

01Copenhagenin Block Vase Mini on veistoksellinen, kaksiosainen maljakko, jonka yläosa on puolipyöreä ja alaosa kulmikas. Materiaali kuitubetoni, viimeistely käsin työstetty, joten lopullinen ulkoasu on kussakin tuotteessa yksilöllinen. Huokoisen materiaalinsa vuoksi ei täysin vedenkestävä, joten suositellaan sisäruukun käyttämistä, jos käytetään esim. maljakkona. Korkeus 20 cm, halkaisija 13 cm.

 

Tuote lisätty
33.00 €

0 Duck Bowl Rifled

Duck-malja on 101 Copenhagenin Duck-sarjaa, joka sisältää mielenkiintoisia ja persoonallisia muotoja ja sävyjä. Sarjan kaikille tuotteille yhteistä on kolme jalkaa. 

Tämä malja on matala ja laakea. Halkaisija 16 cm, korkeus 11 cm. Käsityönä tehty lasitus on uniikki ja jokaisessa kappaleessa vähän erilainen. 

Tuote lisätty
33.00 €

0 Duck Vase Slim

Duck-maljakko on 101 Copenhagenin Duck-sarjaa, joka sisältää mielenkiintoisia ja persoonallisia muotoja ja sävyjä. Sarjan kaikille tuotteille yhteistä on kolme jalkaa. 

Tämä maljakko on kuin veistos. Halkaisija 17,5 cm, korkeus 45 cm. Käsityönä tehty lasitus on uniikki ja jokaisessa kappaleessa vähän erilainen. Ei vedenkestävä, ts. jos käytät maljakkona, laita sisämaljakko astian sisälle. 

Tuote lisätty
99.00 €

0 Favourite maljakko/kynttilänjalka You Rock

Favourite Vase on posliininen, hauska pikkumaljakko, josta voi erillisellä kynttilänjalkapidikkeellä tehdä myös kynttilänjalan. Kiva lahja ja osa kattausta, hauska kodin yksityiskohta. Kynttilänpidikkeet myynnissä erikseen. Korkeus 11 cm, halkaisija 5,5 cm. Voi pestä koneessa. Typografia Arne Jacobsen.

Tuote lisätty
23.00 €

0 Hoop Table Lamp

Hoop-pöytälamppu on kaunis, pallonmuotoinen valaisin, joka seisoo kolmella jalalla. Linjoiltaan  tämä vähän naivistinenkin malli tuo ihanasti esiin sen, miten hienostunutta yksinkertaisuus vain aina on. Pyöreä muoto valaisee kauniisti ja laajasti. Lampun kupu maitolasia, jalka alumiinia. Jalan värisävy pronssi. Korkeus 23 cm-leveys 18 cm.  Lamppusuositus E14LED-4W. 

Tuote lisätty
120.00 €

0 Joulupukin silkkisukka Molly

Pehmoinen joulusukka, joka on tehty kierrätyssilkistä. Korkeus noin 35 cm. Erilaisia kuoseja ja värejä, tilatessa ei ole mahdollista valita väriä, mutta kaikki ovat kauniita!

Tuote lisätty
39.00 €

0 Kogei Cutlery Set-Aterinsarja

Kogei-aterinsarja on ruostumatonta, mustaa terästä. Setti sisältää 24 osaa; haarukka, veitsi, lusikka (pituus 22  cm) ja pikkulusikka (pituus 14 cm), kaikkia 6 kpl. Voi pestä astianpesukoneessa. 

Tuote lisätty
165.00 €

0 Kogei Salad Set-Salaattiottimet

Kogei-salaattiottimet ovat mustaa, ruostumatonta terästä. Ottimien pituus 30 cm, konepestäviä.

Tuote lisätty
33.00 €

0 Kyoto Table

Kyoto Table on ihana yhdistelmä industriaalista ja japanilaista henkeä. Inspiraatio tähän malliin on saatu japanilaisesta datsuzoku-designista. Tämä kuparipintainen, himmeästi kiiltävä kaunotar on todellinen katseenvangitsija. Mitat: Halkaisija 62 cm, korkeus 40 cm.

 

Tuote lisätty
200.00 €

0 Native Dinner Bowl

Native-sarjan ruokailukulho. Korkeus 9 cm, halkaisija 14 cm. 

Tuote lisätty
20.00 €

0 Native Dinner Plate-Ruokalautanen

101Copenhagenin Native-sarjaa ovat inspiroineet perinteiset japanilaiset ja kiinalaiset astiat. Muotoilu on pehmeää ja samalla kuitenkin linjakasta. Pinnan erityinen polttotekniikka tuo esiin käsintehdyn ilmeen.

Lautasen halkaisija 27 cm, korkeus 2,5 cm

Tuote lisätty
20.00 €