0 Addison Dress

Addison on midimittainen, pitkähihainen sifonkimekko. Pystykaulus, jossa pääntie-halkio, tummalla pohjalla mausteinen kukkakuosi. alusmekko mukana. Materiaali 100% polyesteri-sifonki.

Tuote lisätty
89.99 €

0 Addison Top

Addison on sifonkinen, vuoritettu naruolkaintoppi. Tummalla pohjalla mausteinen kukkakuosi. Materiaali 100% polyesterisifonki.

Tuote lisätty
45.99 €

0 Adile Vegan Fur Jacket

Adile on Soyaconceptin tyylikäs, kolmivärinen, sporttinen vegeturkki. Toimii ulkotakkina ja sisäturkkina. Hakaskiinnitys, taskut. Materiaali 100% polyesteri. 

Tuote lisätty
89.99 €

0 Adisa Jumpsuit (2 väriä/colours)

Adisa on kevyt kangashaalari. Holkkihiha, vetoketju takana. Vyötäröllä joustoa, taskut. Kapeneva lahje. Materiaali 100% viskoosikangas. Kaksi väriä, Cream-brown-black ja Pink-Jade-Purple

Tuote lisätty
59.99 €

0 Adisa Shirt

Adisa on pitkä kangaspaitis. Paitakaulukset, nappilista edessä, täyspitkä hiha. Materiaali 100% viskoosi.

Tuote lisätty
49.99 €

0 Alba Dress (2 väriä/ colours)

Alba on kaunis satiinimekko, jossa on lyhyt hiha ja v-pääntie. Kuosissa yksivärisellä pohjalla suurta, maalauksellista kukkakuviota. Mukana alusmekko. Kaksi pohjavärivaihtoehtoa, luonnonvalkoinen ja musta. Materiaali 100% viskoosi-satiini.

Tuote lisätty
89.99 €

0 Alba Top (2 väriä/colours)

Alba-toppi on ihanaa satiinia. V-pääntie, lyhyt hiha, hihansuulla frillaa. Pohjavärivaihtoehtoina luonnonvalkoinen ja musta, materiaali 100% viskoosisatiini.

Tuote lisätty
49.99 €

0 Alexa Raincoat (3 väriä/3 colours)

Alexa on erinomainen sadetakki. Vetoketju- ja nappikiinnitys, huppu, vyötäröllä ja helmassa kiristysnyörit. Kolme väriä: Musta, tumma, murrettu vihreä ja kirkas punainen. Materiaali polyuretaani.

Tuote lisätty
69.99 €

0 Asmine Coat (2 väriä/colours)

Asmine on Bomber-henkinen, pidempi tikkitakki. Taskuja, vetoketjukiinnitys. Värit mustaja toffee. Materiaali polyesteri 100%.

Tuote lisätty
89.99 €

0 Augusta Vegan Fur Coat (2 väriä/colours)

Augusta vegeturkki on Soyaconceptin taattua, ihanaa takkilaatua. Nepparikiinnitys, taskut, vuori ja pituus yli lantion. Värit toffee ja musta. Materiaali 100% polyesteri.

Tuote lisätty
99.99 €

0 Babette T-Shirt Organic Cotton (3 väriä/colours)

Babette on Soyaconceptin perusteepaita, jossa on edessä teksti 'Limited Edition'. Materiaali 100% luomupuuvilla. Kolme väriä, valkoinen, musta ja tummanpunainen.

Tuote lisätty
19.99 €

0 BANU SWEATER (2 VÄRIÄ/COLOURS)

Banu-swetari on klassinen college, jossa on täyspitkät hihat. Resorit pääntiellä, helmassa ja hihansuulla. Edessä teksti KEEP GOING. Materiaali aivan loistavan pehmeä ja mukava modaalicollari-sekoite (48% modaali-48%polyesteri-4%elastaani).  Värit musta-black ja persikkainen peach tea.

Tuote lisätty
39.99 €