Tanskalaisen Sissel Edelbon tuotteet valmistetaan kierrätetyistä, intialaisista Sareista. Materiaalit ovat silkkiä ja silkkisekoitteita. Jokainen tuote on uniikki.

0 Didiscus Silkkivyö /Silk Belt (useita vaihtoehtoja/several options)

Huom! Varaa tuote viestillä, ennen kuin ostat sen, näin saat juuri sen, minkä haluat.

Silkkinen Didiscus-kietaisuvyö kruunaa asun. Vyö on kaksipuolinen, joka tekee siitä erityisen monipuolisen. myös käytössä. Pituus 215 cm, leveys keskeltä 7,5 cm ja päistä 4,5 cm. Materiaalina kierrätetyt, intialaiset silkkisarit. Useita erilaisia kuoseja. 

Tuote lisätty
55.00 €

0 Leaf Hiusdonitsi/Hair Scrunchie (erilaisia/many options)

Leaf hiusdonitsin kangas on peräisin kierrätetyistä, intialaisista sareista. Tämä donitsi on kivan hellävarainen hiuksille ja joustaa hyvin. Erilaisia kuoseja. Varaa tuote viestillä ennen kuin ostat sen nettikaupasta, näin saat juuri sen kuosin, jonka haluat.

Tuote lisätty
12.00 €

0 Lupine Hairband (erilaisia/many options)

Lupine on joustava hiuspanta, kangasmateriaalina intialaiset, kierrätetyt sarit. Leveys 4 cm, venyttämätön ympärysmitta 52 cm. Useita erilaisia, ts. varmistaaksesi, että saat juuri haluamasi pannan, varaa se viestillä ennen ostamista.

Tuote lisätty
30.00 €

0 Nora Silkkilompakko/Silk Wallet (useita erilaisia/several options)

HUOM! Varaa tuote viestillä ennen kuin ostat sen, näin saat juuri sen, jonka haluat!

Sissel Edlbon silkkilompakkooon mahtuvat kortit, rahat puhelin ja avaimet. Materiaali pehmustettu, sikkipäällysteinen tikkikangas. Silkki on peräisin intialaisista, kierrätetyistä sareista. Vetoketjukiinnitys. Koko 12X19X2 cm. Erilaisia kuoseja.

Tuote lisätty
49.00 €

0 QUEEN OF THE MEADOW HIUSDONITSI/HAIR SCRUNCHIE (ERILAISIA/MANY VARIATIONS)

Queen of the Meadow hiusdonitsin kangas on peräisin kierrätetyistä, intialaisista sareista. Tämä donitsi on kivan hellävarainen hiuksille ja joustaa hyvin. Erilaisia kuoseja. Varaa tuote viestillä ennen kuin ostat sen nettikaupasta, näin saat juuri sen kuosin, jonka haluat.

Tuote lisätty
12.00 €

0 Silkkikantinen Muistikirja/Silk Notebook (useita värejä/several Colours)

Tähän kauniiseen muistikirjaan voit kirjoittaa tärkeät asiasi. Sivut kierrätyspaperia, kannet päällystetty kierrätettyjen, intialaisten sarien silkkikankailla. Kovakantinen. Koko 15X20 cm. Useita erilaisia kuoseja. 

Huom! Varaa tuote viestillä ennenkuin ostat sen nettikaupasta, näin saat juuri sen kirjan, jonka haluat.

Tuote lisätty
23.00 €

0 Varsha Kimono (erilaisia vaihtoehtoja/several options)

Varsha on yhdenkoon kimono, jonka materiaali on kierrätetty silkki. Mukana on vyö. Kimono on tehty yhdestä kankaasta, materiaaleina kierrätety, intialaiset sarit. Jokainen kimono on uniikki. 

HUOM. Varaa tuote viestitse ennen tilaamista. 

Tuote lisätty
170.00 €