We chose the name Kolor because it means diversity and variety, two words that also best describe our work. Kolor can be anything: every colour, every thing.'

 

Kolor tulee Berliinistä, Saksasta. Valikoima sisältää kivoja, käytännöllisiä säilytys- ja paperituotteita. Materiaalit ovat kierrätettäviä ja tuotteet tehdään Saksassa, paikallisesti. Muotoilu on modernia ja käytännöllistä, mukana on aina väripilkkuja.

 

Kolorin erityisyys tulee esiin myös siinä, että he pyrkivät kehittämään jo olemassa oleville arjen tuotteille erilaisia käyttömahdollisuuksia. He jalostavat tuotteita, joista pidämme, mutta joille emme ehkä keksi kaikkia mahdollisia käyttötapoja. Kierrätyskaaren pidennys on siis yksi iso osa-alue näissä tuotteissa.

 

0 0 Paperbag for paperbag holder -paperipussi telineeseen Stuff, Paper, Plastic

Suuri ja kestävä, kaksinkertainen voimapaperipussi paperipussi-telinettä varten. Kuosissa teksti: Paper, Stuff tai Plastic. Koko 55X84 cm. Kierrätettävä. Valmistettu Saksassa.

Tuote lisätty
11.50 €

0 Kolor Paperikassiteline-Paperbag Holder (3 väriä/colours)

Kolorin paperikassiteline on loistava innovaatio. Voit käyttää paperi-, muovi- tai kangaskasseja säilytykseen, energiajätteen keräämiseen, pyykkipussina jne. Pussi asettuu telineeseen hyvin ja pitää sen tukevasti paikallaan, luoden samalla hauskan, sisustuksellisen elementin. Valmistettu Saksassa. Koko 22,5 x 51 x 22,5 cm. materiaali suihkumaalattu metalli, värit musta (loppuunmyyty), punainen ja valkoinen(loppuunmyyty).

Tuote lisätty
39.00 €

0 Paperbag for paperbag holder -paperipussi telineeseen Dots, Pirate

Suuri ja kestävä, kaksinkertainen voimapaperipussi paperipussi-telinettä varten. Kuosissa neonkeltainen pallo, neonpinkki pallo tai merirosvo. Koko 55X84 cm. Kierrätettävä. Valmistettu Saksassa.

Tuote lisätty
12.50 €

0 Paperikassi-teline, iso/Paper Bag Holder, Big

Kolor Studion isompaan paperikassitelineeseen saat asetettua isompiakin pusseja. Muista myös Kolorin omat voimapaperipussit, jotka kestävät käyttöä pitkään. Huom. kuvissa mukana olevat Kolorin voimapaperipussit eivät sisälly telineen hintaan.

Telineen koko 58X37X28 cm, materiaali maalattu metalli. Kolme väriä, valkoinen, keltainen ja musta.

Tuote lisätty
49.00 €