0 Chap Shirt

Tuotekoodi: marichap281019

Chap on MariMarin miesten pusero, jossa on suora helma, täyspitkät hihat ja pyöreä, niukka pääntie. Sivusauman ja helman kulmassa oikealla puolella on läpitikattu, piilovetoketjullinen tasku. Sinne mahtuvat avaimet, korttikotelot ym. aina tarpeelliset mukana kannettavat. Loose fit.

Materiaali tukeva, joustava luomupuuvillatrikoo. 95% puuvilla-5%elastaani. Valmistettu Suomessa, Lahdessa.

130.00 €

Mitoituksesta

Chap-malli on mitoitukseltaan reilu. Saatavilla koot S-XL

S: Ry & Helman ympärysmitta 122

M: Ry &  Helman ympärysmitta 126

L: Ry &  Helman ympärysmitta 130

XL: Ry &  Helman ympärysmitta 134

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

0 Aster II Black

Aster on lyhyt, loosefit-pusero, jossa on niukka, korkealle nouseva venepääntie. Täyspitkä, väljä hiha. Erinomainen esim. MariMarin kaikkien korkeavyötäröisten hameiden ja housujen kanssa sekä hihattomien mekkojen päällä. Materiaali 95% luomupuuvilla, 5% elastaani. Valmistettu Suomessa, Lahdessa.

Aster-nimi tulee muinaiskreikasta ja se tarkoittaa tähteä. 

Tuote lisätty
109.00 €

0 Tyrannosaurus Rex-koriste

Tyrannosaurus Rex on upeista upein koriste. Puhallettua lasia, käsinmaalattu. Alkuperäinen lisko, tuttavallisemmin T Rex, eli liitukauden lopussa, noin 65 miljoonaa vuotta sitten ja se oli lajinsa suurin ja viimeisimpiä isoja liskoja. Se painoi noin 8000 kiloa ja oli pituudeltaan noin 13 metriä ja korkeudeltaan noin 7 metriä. 

T-Rex koriste on kunnianosoitus esikuvalleen. Sen korkeus on 14 cm ja se sädehtii Suurien Muinaisten Jättien voimalla. 

Tuote lisätty
39.00 €
-51.22% 0 Today Dress Red

0 Today Dress Red

Today on MariMari Collectionin yläosastaan niukka, liehuvahelmainen mekko, jossa on 3/4-hiha. Pyöreä pääntie, taskut sivusaumoisssa. Epäsymmetrinen, leveä helma, joka vapaassa liikkeessä jyrkkenee vahvasti, huiskamaisena alaspäin. Materiaali 95% luomupuuvilla, 5 % elastaani. Valmistettu Suomessa, Lahdessa.

Tuote lisätty
205.00 €
100.00 €