0 Sitruuna-Rosmariini Yleispesusuihke

Tuotekoodi: Dw4

Sitruunaa, rosmariinia ja salviaa sisältävä biohajoava ja ympäristöystävällinen puhdistussuihkeemme puhdistaa ja poistaa vaivattomasti pinttyneimmänkin lian ja rasvan ilman myrkyllisiä kemikaaleja.
Ainutlaatuinen koostumus sisältää luonnollisia ja ravitsevia ainesosia, jotka ovat peräisin mehustusteollisuuden ylijäämästä, sitruunan kuorista.

Raikkaan tuoksunsa lisäksi yleispesusuihke on pakattu kauniiseen 100 % kasvipohjaiseen pulloon, mikä tekee siitä täysin biohajoavan.

24.50 €

Käyttöohje:

Yleispesusuihke sopii kaikkien pintojen puhdistukseen. Suihkauta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhkäise. Pintaa ei tarvitse erikseen huuhdella.

Soda < 5%, Coconut Oil Compound < 5%, Sugar Tensides < 5%, Natrium Benzoate < 5%, Essential Oil < 5%.

Ingredients: Aqua, Sodium Carbonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Benzoate, Citrus Limon Peel Flour, Citrus Limon Peel Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Salvia Lavandulae- folia Leaf Oil.

pH n. 10

 

Pullon kierrätysohje:

Poista etiketti ennen kierrätystä liottamalla pullo lämpimässä saippuavedessä. Pullo on valmistettu bambusta ja vehnän oljesta. Materiaali on täysin biohajoava eikä jätä jälkeensä mikromuovia. Vehnänolki-pullot hajoavat luonnollisesti, missä tahansa kompostissa. Korkki kierrätetään muovinkeräykseen.