0 Käsi 1 Seetripuu-Salvia käsisaippua lasipullo

Tuotekoodi: cillaslasi1
  • Raikkaan metsäinen tuoksu
  • Tyylikäs lasipullo
  • Sisältää vain biohajoavia raaka-aineita

 

22.90 €

Käsi 1 seetripuu-salvia-käsipesuaine tuoksuu ihanan raikkaalle ja puhtaalle havumetsälle. Hellävarainen koostumus ei kuivata ihoa. Katseen kestävä lasipullo toimii myös sisustuselementtinä WC-tiloissa.

Käsi on valmistettu kotimaassa tuulivoiman avulla ja sen raaka-aineet ovat biohajovia kasvipohjaisia saippuainesosia. Ei synteettisiä väri- tai tuoksuaineita. Tuoksut eteerisistä öljyistä. Sisältö 500ml.

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

0 SMPL Refreshing Dry Shampoo - Raikastava Kuivashampoo 35 g

Tässä monikäyttöisessä, 100% luonnollisessa kuivashampossa on suojaavia ja ravitsevia ainesosia. Se vahvistaa hiusta ja toimii myös muotoilutuotteena. Kaoliini antaa volyymia ja risiiniöljy tekee hiuksista terveemmät ja saa ne näyttämään paksummilta. Sopii kaikenvärisille hiuksille ja käytettäväksi päivittäin. Kätevä käsimatkatavaroissa. Purkki kierrätettävää kartonkia.

 
Sis. Maissijauhe, arrowjuurijauhe, kaakaojauhe, kaoliini, risiiniöljy, aito vaniljajauhe. 

 

This multipurpose 100% natural dry shampoo contains protective and nourishing ingredients. It both feeds your hair, as well as it can be used as a styling product. The Kaolin gives a great volume and the castor oil makes your hair more healthy and feel thicker.

SMPL dry shampoo:

-gives a clean and fresh look (and smell)

-makes healthy hair

- gives volume and shine

- saves time

- simplifies washing hair, also for children

- every day, on the go & travel friendly

Tuote lisätty
19.00 €