Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •  0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •  0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

 •       0 Gail Leggins

  0 Gail Leggins

  49.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Soakedin takuuvarma leggari! Superjoustava, supermukava. Kiiltävä pinta. Materiaali polyesteritrikoo.

Maksutavat

SMPL Skincare » SMPL Natural Travel Bag - Luonnonmukainen Matkapakkaus

SMPL Natural Travel Bag - Luonnonmukainen Matkapakkaus
SMPL Natural Travel Bag - Luonnonmukainen MatkapakkausSMPL Natural Travel Bag - Luonnonmukainen Matkapakkaus

SMPL Natural Travel Bag - Luonnonmukainen Matkapakkaus

Tuotekoodi: SMPL16

Tässä matkapaketissa kaikki SMPL-tuotteet on pakattu lentokoneeseen sallittuun läpinäkyvään, suljettavaan pakkaukseen. Kaikissa tuotteissa on alle 100 ml sisältöä ja ne ovat kevyitä kantaa. Kun ostat kaikki tuotteet tässä paketissa, saat 20 euron edun normaalista kokonaishinnasta. 

 

Mukana kosteusvoide, puhdistusvoide, konjakkisieni, auringonsuojavoide, deodorantti ja kuivashampoo, kaikki siis, mitä matkalla tarvitsee!

 

With this natural travel kit you can go right through customs on an airport. All products are under 100ml, lightweight, indispensable for traveling and visible in this transparant lockable bag. It is also a wonderful gift with all travel necessities for a healthy skin. Every day, on the road and travel friendly. Buying all the products at ones in our travelbag gives you also a €20 discount.

 

The SMPL natural travel kit contains: multifunction deodorant which also helps with mosquito bite itching | multifunctional nourishing cream for your face (50 ml) | cream cleanser (50 ml) | protective sunscreen SPF 30 (50 ml) | refreshing dry shampoo (35 gram)| exfoliating konjac sponge | transparent toiletry

 

 

85.00 €(Sis. Alv. 24%)