Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •         0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •          0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 •          0 Helmikuun Sininen EtuBeehive II Dress Dark Indigo Blue%

  0 Helmikuun Sininen EtuBeehive II Dress Dark Indigo Blue

  100.00 €150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos. Sävy kaunis, syvä tummansininen.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •       0 Gail Leggins

  0 Gail Leggins

  49.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Soakedin takuuvarma leggari! Superjoustava, supermukava. Kiiltävä pinta. Materiaali polyesteritrikoo.

Maksutavat

Murena Deco Pyykkietikka & Suoristussuihke » 0 Pyykkietikka Persikka

0 Pyykkietikka Persikka

0 Pyykkietikka Persikka

Tuotekoodi: murena4

Tuoksuvahvuus: Vahva

 

15.95 €(Sis. Alv. 24%)

 

 


Murena Decon Pyykkietikka raikastaa kodin. Se puhdistaa ja desinfioi kaikki tekstiilit sekä kodin pinnat,  täysin ekologisesti. Soveltuu erityisesti vaikeiden tahrojen ja hajujen poistoon. 
Murena Deco on suunniteltu ja kehitetty Suomessa ja valmistetaan Ranskassa. Tuoksut on tuotettu maailman parfyymi-pääkaupungissa Grassessa, Etelä-Ranskassa.
 
Mikä on pyykkietikka?
 
Etikkaa on käytetty tekstiilien ja kodin puhdistukseen jo satoja vuosia. Pyykkietikka on aluperin kehitetty Ranskassa ja sitä käytetään pyykinpesussa. Pyykkietikka toimii varsinaisen pesuaineen huuhtelussa, jättäen tekstiilin raikkaan ja miellyttävän tuoksun. Neste kaadetaan huuhteluainekoloon, annosteluna 1-2 korkillista, pyykin likaisuudesta riippuen. Tuoksuja löytyy kymmeniä erilaisia, joista jokainen löytää itselleen sopivan. 
 
Pyykkietikka poistaa arjen haasteet:
- poistaa vaikeat tahrat ja tuoksut 
- raikastaa pyykin ja tekstiilit
- kirkastaa värejä
- poistaa sähköisyyttä
- poistaa keltaisuutta
- puhdistaa ja raikastaa pesukoneen
 
Soveltuu käytettäväksi kaikkien tekstiilimateriaalien kanssa, myös mm. urheilu- ja treenivaatteet. 
 
Annostelu pyykinpesuun:
1-2 korkillista pyykinpesukoneen huuhteluainesäiliöön. Suositellaan käytettäväksi hajusteettoman pyykinpesuaineen kanssa.
 
Kodin yleispuhdistaja:
0,5dl suihkepulloon, lisää loput vettä. Soveltuu käytettäväksi kaikille tekstiili-, rosteri-, laminaatti-, lasi- sekä puupinnoille.