Soaked in Luxury lähti tarpeesta luoda trendikästä tyyliä laadukkaasti, mutta edullisempaan hintaan. Ja siinä onnistuttiinkin: Vuosi vuoden jälkeen Soaked onnistuu yllättämään tyylikkäillä malleillaan, jotka kestävät aikaa ja ovat aina street-muodin kärjessä.

0 Blazer Lena

Soaked in Luxuryn Lena Blazer on lyhyt, kaulukseton kangasjakku, jossa on 3/4-hiha. Taskut ja vuori, kauniisti leikattu pääntie. Materiaali 63% polyesteri-31%viskoosi-6%elastaani. Vuorikangas 100% polyestri. Slim fit.

Tuote lisätty
79.95 €

0 Cam T-shirt Organic Cotton-luomupuuvilla (2 väriä/colours)

Soaked in Luxuryn Cam-teepaita on perusmallin teeppari, materiaalina 100% luomupuuvilla. Värit kirkas, lämmin keltainen Citrus Yellow ja murrettu tiilenpunainen Fired Brick.

Tuote lisätty
24.95 €

0 Cooper Lurex Top

Soaked in Luxuryn Cooper Lurex Top on kimaltava, pitkähihainen pusero. Kivan yksinkertainen, mutta sädehtivä malli. Slim fit. Materiaali 55% Polyesteri,27% Viskoosi,13% Metallikuitu,5% Elastaani.

Tuote lisätty
39.95 €

0 Dolly Bralette (black/white)

Dolly Bralette on Soaked in Luxuryn kaunista alusvaatemallistoa. Toppimainen pitsiyläosa, joka näyttää kivalta esim. mekon tai puseron alle puettuna, jolloin pitsi tulee pääntieltä esiin. Omiaan myös niukentamaan avonaista pääntietä. Värit musta ja valkoinen. Materiaali 87% polyamidi-13% elastaani.

Tuote lisätty
19.95 €

0 Easton Legging

Easton leggingsit ovat läpikuultavaa mesh-neulosta, jossa on leopardi-kuosi. Joustava vyötärö, täyspitkä lahje. Materiaali 95% polyesteri-mesh-neulos-5% elastaani.

Tuote lisätty
39.95 €

0 Easton Skirt

Easton skirt on mesh-hame, jossa leopardi-kuosi. Joustava vyötärö, vuori. Materiaali 95% polyesteri-mesh-neulos-5% elastaani.

Tuote lisätty
49.95 €

0 Easton T-shirt

Easton t-shirt on mesh-pusero, jossa leopardi-kuosi. Kapealinjainen malli, niukka pääntie, pitkät hihat. Materiaali 95% polyesteri-mesh-neulos-5% elastaani.

Tuote lisätty
49.95 €

0 Folly Leather Chocolate

Folly kynähame on 100 % nahkaa. Klassinen malli, toimii aina.

Hameessa vuori, vetoketju takana. Väri tyylikäs ja klassinen suklaanruskea.

Tuote lisätty
139.95 €

0 Folly Leather Skirt Black

Folly kynähame on 100 % nahkaa. Klassinen malli, toimii aina. Hameessa vuori, vetoketju takana. Väri tyylikäs ja ajaton musta.

Tuote lisätty
139.95 €

0 Folly Leather Skirt Forest Green

Folly kynähame on 100 % nahkaa. Klassinen malli, toimii aina.

Hameessa vuori, vetoketju takana. Väri tyylikäs ja ajaton, murrettu metsänvihreä.

Tuote lisätty
139.95 €

0 Jeanette Shirt

Jeanette Shirt on Soaked in Luxuryn erinomainen peruspaitis. Materiaali 100% viskoosi. Väri musta. 

Tuote lisätty
69.95 €

0 Jewel Skirt

Soaked in Luxuryn Jewel-hame on vuoritettu mesh-hame, jossa on eukalyptus-kuosi. Helma vino ja epäsymmetrinen. Joustava vyötärö. Hameen etupituus 82 cm, takapituus 84 cm. Materiaali 95% meshpolyesteri-5%elastaani.

Tuote lisätty
69.95 €