Soaked in Luxury lähti tarpeesta luoda trendikästä tyyliä laadukkaasti, mutta edullisempaan hintaan. Ja siinä onnistuttiinkin: Vuosi vuoden jälkeen Soaked onnistuu yllättämään tyylikkäillä malleillaan, jotka kestävät aikaa ja ovat aina street-muodin kärjessä.

0 Clara Singlet Top

Clara on Soaked in Luxuryn loistava alustoppi. Säädettävät olkaimet, pääntiellä pitsi. Materiaali hengittävä ja joustava viskoosi (90% viskoosi-10%elastaani).

Tuote lisätty
26.95 €

0 Delta Dress

Delta on selkeälinjainen, joustava jerseymekko. 3/4-hiha, trumpettimaiset hihansuut. Pääntie kaartuu takaa kauniisti vähän syvemmälle kuin edessä. Materiaali 70% viskoosi-26% polyesteri-4%elastaani.

Tuote lisätty
69.95 €

0 Lipsy T-shirt (2 väriä/Two colors)

Superkiva paljetti-teepaita! Hyvä, naisellinen, slimmattu malli, pyöreä pääntie. Materiaali 100% puuvilla. Värit valkoinen ja meleerattu harmaa.

Tuote lisätty
39.95 €

0 Margot Shirt Dress

Margot-paitamekko on suoralinjainen ja maksipituinen. Täyspitkä hiha, hihansuulla sporttiset resorit. Napppilista edessä, paitakaulukset. Materiaali 100% viskoosi.

Tuote lisätty
99.95 €

0 Maya Top

Maya on kaunis ja kekseliäs viskoositoppi. Pääntie nauhoilla säädettävä, miehusta suoralinjainen. Kuosissa mustalla pohjalla konjakki-kultasävyinen remmi/ketju-kuvio. Materiaali 100% viskoosi.

Tuote lisätty
49.95 €

0 Nyla Shirt

Nyla on erinomainen, kauniisti laskeutuva peruspaitis. Materiaali 100% viskoosikangas. Väri luonnonvalkoinen.

Tuote lisätty
49.95 €

0 Lipsy Sweatshirt

Superkiva paljetti-collari. Täyspitkä hiha, loose-fit. Materiaali 65% puuvilla-30% polyesteri-5 %elastaani.

Tuote lisätty
59.95 €

0 Aja Jumper Bug Green

Aja on kaunis, kevyt puuvilla-neulepusero. Pääntiellä takana ja sivusaumoissa halkiot. Täyspitkä hiha. Materiaali 100% puuvilla.

Tuote lisätty
59.95 €

0 Celest Checked Wrap Dress

Celest kietaisumekko on materiaaliltaan kevyttä, vuoritettua viskoosi-sifonkia. Täyspitkä hiha, hihansuulla jousto. Ruutukuosi, jossa on on beigen, mustan, harmaan, vaaleanpunaisen, luonnonvalkoisen ja oranssin sävyjä. Kangasvyö. 100% viskoosi.

Tuote lisätty
99.95 €

0 Celest Dorte Shirt

Celest paitis on materiaaliltaan kevyttä viskoosi-sifonkia. Täyspitkä hiha, hihansuulla napitettavat kalvosimet. Paitakaulus, nappilista edessä. Ruutukuosi, jossa on on beigen, mustan, harmaan, vaaleanpunaisen, luonnonvalkoisen ja oranssin sävyjä. Pituus yli lantion, ts. tunikamitta. 100% viskoosi.

Tuote lisätty
69.95 €

0 Clara Strapdress

Clara on Soaked in Luxuryn basic-malliston alusmekko. Nauhaolkaimet, yläosassa pitsiä, pituus polven yläpuolelle. Materiaali iholle mukava viskoosi (90%) , johon joustoa tuo elastaani (10%).

Tuote lisätty
39.95 €

0 Tinkabell Shirt Dress

Tinkabell on näyttävä, linjakkaasti leikattu paitamekko. Paitakaulus, pitkät hihat, hihansuulla kalvosimet. Nappilista edessä. Kangasvyö. Kuosissa murretun vihreällä pohjalla leopardi-kuosi. Materiaali kauniisti kiiltävä polyesterisatiini.

Tuote lisätty
79.95 €