Oroblun sukkahousut tehdään käsityönä Italiassa. Materiaalit ovat superlaadukkaita ja kestäviä.

0 Nives Wool Socks

Nives-sukat ovat pehmeää villaa. Mukana neuloksessa istuvuuden ja kestävyyden tueksi ripaus polyamidia ja elastaania. Värit musta ja tummanharmaa, yksi koko, joka joustaa skaalassa 35-42.

Tuote lisätty
12.95 €

0 Nives Wool Tights

Nives-sukkahousut ovat pehmeää villaa. Mukana neuloksessa istuvuuden ja kestävyyden tueksi ripaus polyamidia ja elastaania, joiden ansioista mm. nilkka näyttää sirolta, vaikka materiaali on paksumpi. Väri musta.

Tuote lisätty
34.95 €

0 Shock Up 60 den Opaque Black

Shock up tukee shokeeraavasti vartaloa. Silottaa ja kohottaa! Tämä malli 60 den, sävy opaque musta. Kestää hyvin käyttöä ja pesua. Erinomainen tuote, mekon kanssa mahtava.

Tuote lisätty
39.95 €

Magie black 40 den

Magie on kevyesti tukeva, superkestävä sukkahousu. Oroblun hittituote!

Tuote lisätty
22.95 €

Shock Up Black 40

Shock up tukee shokeeraavasti vartaloa. Silottaa ja kohottaa! Tämä malli 40 den, sävy musta, joka on läpikuultava. Huom! Vaikka den-luku on 40, on neulos niin hienoa, että kokonaisvaikutelma on 20 denieriä vastaava. Suurempi den-luku kuitenkin tuo paremman kestävyyden. Erinomainen tuote!

Tuote lisätty
34.95 €

Shock Up High Waist 60 den

Shock up tukee shokeeraavasti vartaloa. Silottaa ja kohottaa! Tämä malli 60 den, sävy peittävä musta. Korkea vyötärölinja, erinomainen esim. mekon alla.

Tuote lisätty
39.95 €

Shock Up Sun 40

Shock up tukee shokeeraavasti vartaloa. Silottaa ja kohottaa! Tämä malli 40 den, sävy sun, joka on läpikuultavan ruskea. Huom! Vaikka den-luku on 40, on neulos niin hienoa, että kokonaisvaikutelma on 20 denieriä vastaava. Suurempi den-luku kuitenkin tuo paremman kestävävyyden. Erinomainen hankinta siis!

Tuote lisätty
34.95 €