0 Merkityskirjat: Helga Hidalmiina Kissojen Kunniavieraana

Tuotekoodi: mer1

Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana on maailman ensimmäinen Merkityskirja. Sen myyntihinnasta peräti seitsemän euroa kohdennetaan SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitolle. Suomessa painettu kirja on syntynyt osin joukkoluovuudella, joten tässä kotimaisessa kirjasarjassa on paljon aidosti uutta!

27.00 €

http://www.merkityskirjat.fi

Lainaus Merkityskirjojen nettisivuilta:

'Siis mikä ihmeen Merkityskirja?

No sellainen ihan uudenlainen lastenkirja, jolla on Merkitystä. Se on yhteisöllinen lastenkirja, eli tehty yhdessä lukijoiden kanssa ja yhteistyökumppanien tuella. Meistä jo se on aika merkittävä juttu!

Kirjallamme on kuitenkin myös muita merkityksiä. Se muun muassa tukee merkittävästi suomalaista järjestötyötä. Jokaisesta myydystä Helga Hidalmiina kissojen kunniavieraana -kirjasta menee peräti seitsemän euroa (7 €) SEY Suomen eläinsuojeluyhdistyksen liitolle tai jollekin sen jäsenyhdistykselle – valinnan tuen saajasta teet Sinä.

Merkityskirja on myös tarinaltaan tärkeä: se käsittelee sadun keinoin teemoja, joista on hyvä jatkaa keskustelua lapsen ja aikuisen välillä myös kirjan sulkeutumisen jälkeen. Emme halua saarnata emmekä heristää sormea, mutta toivottavasti herätämme ajatuksia. Eikä muuten tässäkään vielä kaikki! Merkityskirja on alusta loppuun suomalaista työtä: pienyrittäjien innovoima uutuuskirja on painettu Lahdessa ja yhteistyötä tehdään luotettavien kumppaneiden kanssa.'