Shoes with an attitude!

Specialising in shoes that have been designed to demonstrate style, freedom of choice and personality, Lola Ramona encourages you to wear your heart on your feet.

Lola Ramona is not just a name, it's a total concept!

Lola Ramona on v. 2006 perustettu tanskalainen kenkäbrändi, joka keskittyy persoonallisiiin asennekenkiin. Ihanat kuosit, huikean hyvä muotoilu ja laadukkaat materiaalit muodostavat täydellisen kengän. Materiaaleina nahkaa ja vegaaninahkaa. Mukana myös ihania laukkuja.

-50.00% 0 Allison Butterfly kävelykengät

0 Allison Butterfly kävelykengät

Allison Butterfly on Lola Ramonan raikas, mustavalkoraidallinen kävelykenkä. Korko 3 cm, nauhat, kumipohja. Materiaali nahka.

Tuote lisätty
160.00 €
80.00 €
-50.00% 0 Allison Luminous nilkkuri

0 Allison Luminous nilkkuri

Lola Ramonan Allison Luminous-nilkkuri tuo valoa elämään! Mahtavan mukava lesti, nilkkaosassa jousto, korko 3 cm. Kumipohja, materiaali nahka.  

Tuote lisätty
175.00 €
87.50 €
-50.00% 0 Allison Lynx nilkkurit

0 Allison Lynx nilkkurit

Lola Ramonan Allison Lynx-nilkkurit, vau. Nahkanilkkuri, punainen mokkapinta, kissakuosi.  Korko 3 cm, kumipohja. 

Tuote lisätty
200.00 €
100.00 €

0 Inez Love Vegan Käsilaukku-Handbag

Ihana Inez Love-on Lola Ramonan klassikko-käsilaukku. Materiaali vegaaninahka, käsikahvat. Nimensä mukaisesti Iines Ankka-malli, jonka kanssa päivä voi vain onnistua.

Tuote lisätty
75.00 €

0 Stella Sublime Vegan Käsilaukku-Handbag

Stella Sublime-käsilaukkua ei voi kuin rakastaa. Graafiset linjat, puna-musta-pinkki -väritys. Pitkä olkahihna mukana. Vetoketjukiinnitys läpäin alla, puuvillavuori. Vegaaninahka.

Tuote lisätty
75.00 €