Shoes with an attitude!

Specialising in shoes that have been designed to demonstrate style, freedom of choice and personality, Lola Ramona encourages you to wear your heart on your feet.

Lola Ramona is not just a name, it's a total concept!

Lola Ramona on v. 2006 perustettu tanskalainen kenkäbrändi, joka keskittyy persoonallisiiin asennekenkiin. Ihanat kuosit, huikean hyvä muotoilu ja laadukkaat materiaalit muodostavat täydellisen kengän. Materiaaleina nahkaa ja vegaaninahkaa. Mukana myös ihania laukkuja.

-50.00% 0 Allison Butterfly kävelykengät

0 Allison Butterfly kävelykengät

Allison Butterfly on Lola Ramonan raikas, mustavalkoraidallinen kävelykenkä. Korko 3 cm, nauhat, kumipohja. Materiaali nahka.

Tuote lisätty
160.00 €
80.00 €
-50.00% 0 Allison Lynx nilkkurit

0 Allison Lynx nilkkurit

Lola Ramonan Allison Lynx-nilkkurit, vau. Nahkanilkkuri, punainen mokkapinta, kissakuosi.  Korko 3 cm, kumipohja. 

Tuote lisätty
200.00 €
100.00 €

0 Eileen Tangle Tolppakorko-Block Heels Vegan Leather

Upea Eileen Tangle-tolppakorkokenkä on sävyltään harmaa, kuosissa käärmeennahka. Somisteet hiekansävyiset. Korko 7,5 cm, sisäpohja pehmustettu. Mielettömän hyvä lesti, jossa jaksat pitkän päivänkin. Materiaali vegaaninahka. 

Tuote lisätty
120.00 €

0 Gringo Chameleon Vegan Leather Boots

Gringo-bootsit ovat Lola Ramonan suosituimpia malleja. Chameleon on kerman, mustan ja ruskeansävyinen vegaani-nahkabootsi. Korko 6 cm, sisäpohjassa extrapehmeyttä. Matala varsi. Istuu jalkaan kivasti, mukava kävellä. Lesti erinomainen, toimii myös leveämmälle jalkaterälle.

Tuote lisätty
140.00 €

0 Gringo Flamingo Vegan Leather Boots

Gringo-bootsit ovat Lola Ramonan suosituimpia malleja. Flamingo on vahvan pinkin ja mustan sävyinen vegaani-nahkabootsi. Korko 6 cm, sisäpohjassa extrapehmeyttä. Matala varsi. Istuu jalkaan kivasti, mukava kävellä. Lesti erinomainen, toimii myös leveämmälle jalkaterälle.

Tuote lisätty
140.00 €

0 Gringo Wayfarer Leather Boots

Gringo-bootsit ovat Lola Ramonan suosituimpia malleja. Wayfarer on musta nahkabootsi, jossa on valkoiset tikkaukset. Korko 6 cm, sisäpohjassa extrapehmeyttä. Matala varsi. Istuu jalkaan kivasti, mukava kävellä. Lesti erinomainen, toimii myös leveämmälle jalkaterälle.

Tuote lisätty
175.00 €

0 Inez Love Vegan Käsilaukku-Handbag

Ihana Inez Love-on Lola Ramonan klassikko-käsilaukku. Materiaali vegaaninahka, käsikahvat. Nimensä mukaisesti Iines Ankka-malli, jonka kanssa päivä voi vain onnistua.

Tuote lisätty
75.00 €

0 Kitten outback booties vegan leather

Kitten outback-nilkkurit ovat todellinen walk on the wild side. Kaunis, keltainen, käärmekuvioinen vegaaninahka kuosina, vetoketju ja siro, 6,5 cm korko. Kapea kärki ja pehmustettu sisäpohja. Ulkopohja kumia. 

Tuote lisätty
160.00 €

0 Moon Wilderness Korkokenkä-Heels Vegan Leather

Tyylikäs ja hauska korkokenkä, jossa on moniväristä pallokuviota käärmeenahkakuosin päällä. 10 sentin korko, sisäpohja pehmustettu. Kumipohja, ekstra-korkolaput mukana. Kuten kaikissa Lolan kengissä, myös näissä lesti on mukava.

Tuote lisätty
120.00 €

0 Shelly Enjoy Boots Vegan Leather

Shelly-bootsit ovat biker-malliset. Hauska, mustavalkoinen pallokuosi ja punaiset somisteet. Karvavuori. Vegaaninahka, kumipohja, 3,5 cm korko.

Tuote lisätty
135.00 €

0 Shelly Tartan Boot vegan

Shelly Tartan nilkkurit ovat nauhalliset maiharibootsit. Kuosissa ruudullinen tekstiili ja musta vegaaninahka. Pohja kumia. Pehmustettu sisäpohja ja korko 3,5 cm.

Tuote lisätty
145.00 €

0 Stella Sublime Vegan Käsilaukku-Handbag

Stella Sublime-käsilaukkua ei voi kuin rakastaa. Graafiset linjat, puna-musta-pinkki -väritys. Pitkä olkahihna mukana. Vetoketjukiinnitys läpäin alla, puuvillavuori. Vegaaninahka.

Tuote lisätty
75.00 €