Levete Room on kotoisin Hellerupista, Tanskasta. Merkin tyyli on universaalin ajaton. Naisellisiin linjoihin on yhdistelty myös maskuliinisia elementtejä, jolloin kokonaisuus sekä klassinen että chic.

0 Agnete Hoodie

Agnete on klassinen, harmaa swetarihuppari, jonka jujuna on vaaleanpunainen Levete-printti hupussa. Materiaali puuvillasekoitecollari (puuvilla 80%-polyesteri 20%), jossa sisäpinta on nukattu pehmeäksi.

Tuote lisätty
79.99 €

0 Cille Cardigan

Cille on ihana, pehmeä, vähän pidempi neuletakki, jossa on taskut ja täyspitkät hihat. Väri upea, viileä vaaleanpunainen. Materiaali pehmeä villasekoite (alpakkavilla ja villa 63%-polyamidi 34%-elastaani 3%)

Tuote lisätty
149.99 €

0 Eika T-shirt

Eika on pastellisävyinen, raidallinen teepaita. Materiaali 100% puuvilla.

Tuote lisätty
39.99 €

0 Elina Checked Pants

Elina-housujen kuosissa on vaaleanpunaisella pohjalla ruskeasävyinen, pieni ruudutus. Malli on klassinen, lahje kapealinjainen. Nilkkapituinen, eli vähän vajaamittainen lahje. Materiaali 65% polyesteri-32%viskoosi-3%elastaani.

Tuote lisätty
99.99 €

0 Elisabeth Cotton Coat

Elisabeth on tyylikäs, ruutukuosinen päällystakki, jossa on kaunista ryhtiä. 2-rivi-nappikiinnitys, vuoritettu. Takin materiaali 100% puuvilla, vuori asetaattisatiinia.

Tuote lisätty
269.99 €

0 Elvi Jacket

Elvi on ihana ja pehmeä vegeturkis-jakku. Isot kaulukset, täsypitkät hihat ja taskut, vuoritettu. Sisäpuolella povitasku.Kuosissa ruutu. Materiaali 100% polyesteri.

Tuote lisätty
149.99 €

0 Emily Blazer

Emily Blazer on kaksirivi-napitettu, vuoritettu kangas-jakku. Pituus yli lantion. Taskut ja povitasku, hihansuuhalkiossa napit. Materiaali 64% polyesteri, 34% viskoosi, 2% elastaani.

Tuote lisätty
199.99 €

0 Emily Pants

Emily-housut ovat suoralinjaiset kangashousut, joissa on ruutukuosi. Taskut, vetoketjukiinnitys ja nappi. Materiaali viskoosisekoitekangas (64% polyesteri, 34% viskoosi, 2 % elastaani).
 

Tuote lisätty
99.99 €

0 Emily Skirt

Emily on ruudullinen puolihame. Klassinen, kapea malli, pituus vähän polven yläpuolelle/polveen. Materiaali viskoosisekoitekangas (64% polyesteri, 34% viskoosi, 2 % elastaani).
 

Tuote lisätty
89.99 €

0 Emmy Shirt Dress

Emmy on midimittainen sifonki-paitamekko. Kuosissa ruutu, sävyissä roosaa, harmaata, pinkkiä, mustaa, persikkaa ja luonnonvalkoista. Napit pääntiellä edessä, matala kaulus. Hihansuulla resorit. Mukana alusmekko. Mekon ja alusmekon materiaali 100% viskoosi, hihansuuresorit polyesteria.

Tuote lisätty
159.99 €