'Experience what is possible when the past, presence and future are mixed together in a fairytale cocktail, when the traditional life of old Swedish farm culture, Haute couture and romance are intertwined.' -Ewa i Walla

 

Ewa i Walla on ruotsalainen design-vaatemerkki, jonka tuotteet on tehty innovatiivisista oivalluksista, laadukkaista materiaaleista ja luovasta suunnittelusta. Ewa i Wallan vaate on aina erityinen; se on täynnä intohimoa, persoonallisuutta, luovuutta, ajattomuutta ja asennetta. 

0 Cotton Jersey Blouse

Cotton Jersey-pusero on rento, väljälinjainen collari. Täyspitkät hihat, rouheita yksityiskohtia. Väri harmahtava, kulutettu farkunsininen. Materiaali 100% puuvilla. Onesize/M, toimii hyvin skaalassa S-L. 

Tuote lisätty
149.00 €

0 Flower Cotton Dress

Flower Cotton on runsashelmainen, upea kukkamekko. Yläosassa ja hihoissa rypytyksellä tehty jousto. Helma ommeltu poimuttuvaksi, selkäpuolella napitus. Täsypitkät hihat, kuosissa tummalla pohjalla vaaleaa kukkaa. Materiaali 100% puuvilla. 

Tuote lisätty
329.00 €

0 Flower Cotton Skirt

Flower Cotton Skirt on runsas, polvimittainen puolihame. Joustava vyötärö, kuosissa tummalla pohjalla vaaleaa kukkaa. Materiaali 100% puuvilla. Yhdenkoon tuote, toimii mainiosti skaalassa s-xl.

Tuote lisätty
249.00 €

0 Jacket Velvet

Jacket Velvet on upea, lyhyt samettijakku, jossa on paljon yksityiskohtia. Hihansuulla ja helmassa hienostuneet paitakangas-somisteet, vuorikangas kukallinen. Edessä napitus, pystykaulus, täyspitkät hihat. Väri vähän violettiin taittava sininen. Materiaali 100% puuvilla. Persoonallinen ja  ajaton malli.

Tuote lisätty
499.00 €

0 Coat Wool-Cotton

Ewa i Wallan upea villakangastakki henkii klassista army-tyyliä, johon on kauniisti yhdistetty pehmeää feminiinisyyttä. 2-rivinapitus, taskut, hihassa ja helmassa pitsisomisteet. Kukallinen vuori. Pituus polveen. Materiaali 52% puuvilla-48% villa, miehustan vuorin materiaali 100% puuvilla, hihojen vuorin materiaali 51%puuvilla-49% viskoosi.

Tuote lisätty
549.00 €

0 Skirt Crisp Cotton

Ewa I Wallan aivan mahtava, rouhea puolihame. Monikerroksinen helma, edestä lyhyempi. Taskut, joustava vyötärö. Yksi koko, joka toimii erinomaisesti skaalassa S-XL. Materiaali 100% puuvillakangas.

Tuote lisätty
199.00 €

0 Skirt Tine Hard Voile Rasberry Red

Ewa i Wallan Hard Voile-hame on kuin kukka. Materiaali on 100%, kevyesti tärkättyä puuvillaa. Helma on pöyhkeä ja runsas. Joustava vyötärö. Kaksi kokoa, XS/S/M ja M/L/XL.

Tuote lisätty
279.00 €

0 Skirt Tine Hard Voile Vintage Black

Ewa i Wallan Hard Voile-hame on kuin kukka. Materiaali on 100%, kevyesti tärkättyä puuvillaa. Helma on pöyhkeä ja runsas. Joustava vyötärö. Kaksi kokoa, XS/S/M ja M/L/XL.

Tuote lisätty
279.00 €

0 Dress Voile Vintage Black

Ewan ylellinen puuvilla-voile-mekko. V-pääntie, runsas helma. Takana selän pituudella napit. Täyspitkä hiha. Paljon pieniä, kauniita yksityiskohtia. Ajaton sekoitus maalaisromantiikkaa ja steampunkia. Materiaali 100% puuvilla.

Tuote lisätty
279.00 €

0 Skirt Voile Vintage Black

Ewa i Wallan aivan upea hame, jonka runsas, kerroksellinen helma on volyymistaan huolimatta kevyt. Joustava vyötärö, yhden koon tuote. Materiaali 100 % puuvilla.

Tuote lisätty
349.00 €