Tanskalaisen Basics by Bornø-Blusbarin malliston tuotteiden materiaalit ovat laadukasta, öko-tex-sertifioitua merinovillaa tai Bambua.

Tuotteet ovat käsityönä tehtyjä, yksilöllisesti työstettyjä ja niiden ilme on ajaton. Materiaalit ovat ihania iholle ja ne kestävät hyvin käyttöä.

0 Shawl/Scarf Raw White-Black Stripes

Kolmionmallinen, kookas huivi/shaali, materiaali 100% öko-tex sertifioitu merinovilla. One Size.

Tuote lisätty
89.00 €

0 Wide Dress Black

Wide dress on loose-fit neulemekko. Pudotettu hartialinja, kapea, täyspitkä hiha. V-pääntie. Malli kapenee helmaan. Koot S ja M, joista S toimii skaalassa xs-m ja M skaalassa l-xxl. Materiaali 100% öko-tex-sertifioitu ja eettisesti tuotettu merinovilla.

Tuote lisätty
159.00 €

0 Skirt Bamboo (2 väriä/2 colours)

Kapea, joustava, lyhyt hame. Joustava vyötärö. Materiaali öko-tex-sertifioitu bambutrikoo (bambu 94%-elastaani 6%). Värit Musta-Black ja Kobaltin Sininen-Cobalt Blue.

Tuote lisätty
59.00 €

0 A-Line Dress ( 2 väriä/2 Colours)

A-linjainen, yli polven ulottuva mekko, jossa on korkealle tuleva pääntie. Täyspitkät hihat. Materiaali 100%, öko-tex-sertifioitu ja eettisesti tuotettu merinovilla.

Tuote lisätty
159.00 €

0 Maxi Cardigan (4 väriä/colours)

Pitkä neuletakki. Avoin edestä, taskut. Kapea linja, istutettu hiha. Materiaali 100% öko-tex-sertifioitu ja eettisesti tuotettu merinovilla. Värit Indigonsininen, terracotta, mustavalkoraita ja musta.

Tuote lisätty
199.00 €

0 Midi Skirt Bamboo (2 väriä/2 colours)

Kapea, joustava, midi-mittainen hame. Joustava vyötärö. Materiaali öko-tex-sertifioitu bambutrikoo (bambu 94%-elastaani 6%). Värit Musta-Black ja Kobaltin Sininen-Cobalt Blue.

 

Tuote lisätty
79.00 €

0 Roll Neck Blouse Black

Korkeakauluksinen, niukkalinjainen neulepusero. Raglanhiha, hihat täyspitkät. Materiaali 100% öko-tex-sertifioitu, eettisesti tuotettu merinovilla.

Tuote lisätty
119.00 €

0 Roll Neck Dress (3 colours)

Korkeakauluksinen, kevyesti a-linjainen mekko. Materiaali 100% öko-tex-sertifioitu ja eettisesti tuotettu merinovilla. Raglan-hihaistutus, täyspitkä hiha. Värit mustavalkoraita (Black and White Stripes), musta (Black) ja keltainen (Lemon Curry).

Tuote lisätty
159.00 €

0 T-shirt 2-neck bamboo (2 väriä/2 colours)

Loose-fit-teepaita, jonka pääntie on toiselta puolelta v-mallinen ja toiselta puolelta kaareva. Kumpaakin pääntien puolta voi käyttää edessä ja takana. 3/4-hiha, helma kevyesti a-linjainen. Materiaali öko-tex-sertifioitu bambutrikoo (bambu 94%-elastaani 6%). Värit Musta-Black ja Kobaltin Sininen-Cobalt Blue.

Tuote lisätty
59.00 €

0 Wide Cardigan merinovilla/merinowool (useita värejä/several colours)

Leveä, loose fit-neuletakki. Suorat linjat, täyspitkä hiha, taskut. Materiaali eettisesti tuotettu, öko-tex-sertifioitu merinovilla. Koot S ja M, joista S toimii hyvin skaalassa XS-M ja M skaalassa L-XXL. Useita värejä: Mustavalkoraita (Black and white Stripes), teräksenharmaa (Steel Grey), keltainen (Lemon Curry), musta (Black), vihreä (Grasshopper), vaalea violetti (Ice Violet), roosa (Rose), vaalea sininen (Ice Blue), oranssi (Carrot), koboltinsininen (Cobalt blue).

Tuote lisätty
199.00 €

0 Wide Dress Bamboo (4 väriä/4 colors)

Ihana Wide Dress bambutrikoisena! 

Loose-fit, pudotettu hartialinja, kapea, täyspitkä hiha. V-pääntie. Malli kapenee helmaan. Koot S ja M, joista S toimii skaalassa xs-m ja M skaalassa l-xxl. Materiaali  öko-tex-sertifioitu bambutrikoo (Bambu 94%-elastaani 6%). Värit Musta-Black, Kobaltin Sininen-Cobalt Blue, Chilin Punainen-Chili Red, Pullonvihreä-Bottle Green.

 

Tuote lisätty
99.00 €

0 Wide Pants Bamboo (4 väriä/4 Colours)

Wide Pants-haaremihousut ovat materiaaliltaan ihanaa, pehmeää bambutrikoota. Haara alhaalla, kapea lahkeensuu ja sääriosa. Joustava vyötärö, taskut. Värit Tummanvihreä-Bottle Green, Musta-Black, Ruoste-Rust, Kastanjanruskea-Chestnut. Materiaalikoostumus Bambuviskoosi 94%-6% elastaani.

Tuote lisätty
89.00 €