MariMari Collectionin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan vastuullisesti Suomessa, Lahdessa. Käytetty luomupuuvilla on Euroopassa tuotettua ja gots-sertifioitua, ts. puuvillan tuotanto on valvottua viljelystä lopputuotteiden valmistukseen asti. Viljelyssä tai tuotannossa ei käytetä haitallisia kemikaaleja. Kankaan valmistuksen tuotantoketjuissa ei käytetä lapsi- tai pakkotyövoimaa ja viljelijöille sekä työntekijöille maksetaan asianmukainen palkka työstä. 

MariMarin vaatteiden suunnittelu ja tuotanto tehdään Suomessa, Lahdessa. Tuotteet ommellaan kotimaisin voimin kolmessa eri ompelimossa. Myös tuotteiden pesulaput, kokolaput, hinta-tagit sekä pakkaukset tehdään Suomessa. Samoin MariMarin logo-paperikassit ovat kotimaista tuotantoa. Suomalaisuus, se on voimaa.

Tuotteet kestävät aikaa muotoilultaan ja materiaaleiltaan. Ilahduttavaa on ollut huomata sekin, että MariMarin mallistoa myös kierrätetään.

MariMari Collection on siis Slow Fashion-brändi. Tai oikeastaan, ei puhuta muodista, vaan pukeutumisen arvoista, jotka kestävät aikaa. Tuotteet on tehty käytettäväksi joka päivä, arjessa ja juhlassa.

Mene kauppaan, matkoille, metsään tai leikkimään, MariMari mukautuu tarpeisiisi.