MariMari Collectionin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan vastuullisesti Suomessa, Lahdessa. Käyttämämme luomupuuvilla on Euroopassa tuotettua ja gots-sertifioitua. 

LUOMUPUUVILLATRIKOO

GOTS-sertifikoidun puuvillan tuotanto on valvottua viljelystä lopputuotteiden valmistukseen asti. Viljelyssä tai tuotannossa ei käytetä haitallisia kemikaaleja. 

Kankaan valmistuksen tuotantoketjuissa ei käytetä lapsi- tai pakkotyövoimaa ja viljelijöille sekä työntekijöille maksetaan asianmukainen palkka työstä. 

TUOTANTO

MariMarin vaatteiden suunnittelu ja tuotanto tehdään Suomessa, Lahdessa. Tuotteitamme ommellaan kotimaisin voimin kolmessa eri ompelimossa. Myös tuotteiden pesulaput, kokolaput, hinta-tagit sekä pakkaukset tehdään Suomessa. Samoin MariMarin logo-paperikassit ovat kotimaista tuotantoa. Uskomme suomalaisuuteen, se on voimaa.

KESTÄVYYS

MariMarin tuotteet kestävät aikaa muotoilultaan ja materiaaleiltaan. Iloksemme olemme huomanneet, että niitä myös kierrätetään. 

ARVOT JA MAAILMAMME

MariMari Collection on Slow Fashion-brändi. Tai oikeastaan emme halua edes puhua muodista, vaan pukeutumisen arvoista, jotka kestävät aikaa. Tuotteemme on tehty käytettäväksi joka päivä, arjessa ja juhlassa. Mene kauppaan, matkoille, metsään tai leikkimään, MariMari mukautuu tarpeisiisi.