0 Basima Knit (2 väriä/2 colours)

Basima on ihastuttavan pehmeä, suoralinjainen neule, jossa on tähtikuvio edessä. Kuviossa, pääntiellä ja hihansuussa tyulikäs ripaus glitteriä. Värit blush pink ja stone grey. Materiaali 49% viskoosi-27% polyesteri-23% nylon-1% metallilanka

Tuote lisätty
59.99 €

0 Marica Lace

Marica Lace on niukkalinjainen pitsi-trikoo-pusero, jonka yläosa ja hihat ovat pitsiä. Materiaali 93% lyocell, 7% elastaani.

Tuote lisätty
35.99 €

0 Prisca Blouse

Prisca on loose-fit mallinen puuvillajersey-pusero, jossa on 3/4-hiha. Korkea pääntie, vetoketju pääntiellä takana. Neuloksessa mukana glitteriä. Materiaali 96% puuvilla-2 % polyesteri-2%polyamidi.

Tuote lisätty
39.99 €

0 Misella Coat

Misella on upea villakangas-takki. Tyylitelty buklee-pinta, kaulukset ja nappikiinnitys. Taskut ja sivuilla nappihalkiot. Vuoritettu. Materiaali laadukas villasekoite, 20% villa, 50% polyesteri ja 30 % akryyli. Väri kaunis, syvä viininpunainen.

Tuote lisätty
129.99 €

0 Naina Velourknit Sweater (3 väriä/3 colours)

Naina on pehmeä, selkeälinjainen velourlanka-neule. Niukka pääntie, täyspitkät hihat. Materiaali velour-polyesteri-neulos. Kolme täyteläistä väriä, Okra-Kulta, Tumma Ruoste ja Pinkki Pioni.

Tuote lisätty
45.99 €

0 Nessie Cardigan (4 väriä/4 colors

Nessie on erinomainen, lantion yli ulottuva perusneuletakki. Täyspitkät hihat, auki edestä. Materiaali laadukas villasekoite (26%villa-49%akryyli-22% polyesteri-3%elastaani). Värit musta, ruoste, vaaleanpunainen ja sammaleenkeltainen.

Tuote lisätty
49.99 €

0 Pascale Blouse (kaksi väriä/two colours)

Pascale on kaunis, kevyt viskoosipaitis, jossa on korkea pääntie. Pääntiellä, helmassa ja hihansuulla joustava rypytys. Materiaali 100% viskoosikangas, värit musta ja valkoinen.

Tuote lisätty
59.99 €

0 Cemre Shirt

Cemre on kaunis, hienosti laskeutuva paitis-pusero. Hihoissa laskokset, olkalinjassa ja hihassa strassi-koristeita. Täyspitkä hiha. Materiaali polyesterikangas.

Tuote lisätty
49.99 €

0 Dayan Shirt Dress

Dayan toimii pitkänä paitiksena tai paitismekkona. Paitakaulukset, napitus edessä. Täyspitkä hiha, jossa kalvosimet. Halkiot helmassa, kummallakin sivulla. Tummansinisellä pohjalla sudenkorentokuosi. Materiaali 100% viskoosikangas. 

Tuote lisätty
59.99 €

0 Dollie Knit Dress

Dollie on klassisen linjakas neulemekko, jonka jujuna ovat trumpettimaiset hihansuut. Hihansuun reunat ovat valkoiset, muuten mekko on musta. Materiaali loistava viskoosineulos, johon nylon tuo kestävyyttä ja ryhtiä (75% viskoosi-25%nylon).

Tuote lisätty
59.99 €

0 Marica Tricot Blouse

Marica-trikoopusero on materiaaliltaan pehmeää, ihoystävällistä ja laadukasta lyocell-trikoota. Puserossa on korkea pääntie ja nappihalkio pääntien selkäpuolella. Kapea helmaresori ja hihansuu. Koostumus 93% lyocell-7% elastaani.

Tuote lisätty
45.99 €

0 Noelle Velour Hoodie (2 väriä/2colours)

Noelle on ihanan pehmeä, samettisesti kiiltävä velour-huppari. Täyspitkät hihat, hupussa nauhat. Edessä teksti 'Love is Free, Sprinke that stuff Everywhere. Värit musta ja tummansininen. Materaali polyesterivelour, mukana 5 % elastaania.

Tuote lisätty
45.99 €