PRINTWORKS

 

Printworks on ruotsalainen brändi, joka luomat päivittäistavaratuotteet ovat toimivia ja tyylikkäitä, sekä ilmeeltään raikkaita. Näitä tuotteita haluaa pitää esillä ja käyttää. Täydellisiä myös lahjoina. 

0 Printworks classic Yatzy

Printworks on luonut uuden raikkaan ilmeen klassikkopelille! Nyt voit pitää kauniisti pakatun suosikkipelisi kätesi ulottuvissa sohvapöydälläsi, tai kirjahyllyssäsi, aina valmiina peliin.

Yatzy-peli sisältää helposti luettavat ohjeet englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Pelissä on mukana viisi mustaa noppaa ja kaksi mustaa lyijykynää. Pakkaus sisältää 50 kappaletta tuloskortteja.

OMINAISUUDET
  • Pakkauksen koko: 16 x 11,5 x 4,5 cm
  • Ohjeet englanniksi, ranskaksi ja saksaksi
  • 2+ pelaajaa
Tuote lisätty
25.00 €

0 Printworks Iconic Buildings memo game

KUVAUS

Tämä muistipeli haastaa kaupunkitietämyksesi aivan uudella tavalla! Tunnista ikoninen kohde ainoastaan kuvan perusteella ja sovita yhteen oikean kaupungin kanssa. Kukaan ei ihmettele, jos matkakuume nousee voittaessasi tämän pelin.

OMINAISUUDET
  • Ohjeet englanniksi
  • Pakkauksen koko: 14,5 x 10 x 5 cm
 
Tuote lisätty
25.00 €

0 Printworks Movie Geek trivia game

Luuletko nähneesi paljon elokuvia? Onko sinulla elokuvamaailman klassikot hallussa? Säännöt ovat yksinkertaiset: sinun tulee tietää näyttelijän nimi ja mitä elokuvaa hän tähdittää. Peli on loistava illanviettoon perheen, tai ystävien kanssa ja erinomainen lahja todelliselle ”leffanörtille”. Tämä tietopeli laittaa elokuvatietämyksesi todelliseen testiin!

Tuote lisätty
30.00 €

0 Printworks Movie Memo game

Tämä haastava muistipeli testaa klassisten elokuvien tietämystäsi. Sinun on tunnistettava ikoniset elokuvahahmot asujen perusteella ja yhdistettävä ne saman elokuvan kuuluisiin lainauksiin. Tämä on täydellinen illallisen jälkeinen peli!

OMINAISUUDET
  • Ohjeet englanniksi
  • Pakkauksen koko: 14,5 x 10 x 5 cm
Tuote lisätty
25.00 €

0 Printworks music memo game

Tämä muistipeli haastaa musiikkitietämyksesi aivan uudella tavalla! Tunnista ikoninen artisti ainoastaan asukuvan perusteella ja sovita yhteen yhden tunnetuimman musiikkikappaleen kanssa.  Purple rain, purple rain...

OMINAISUUDET
  • Ohjeet englanniksi
  • Pakkauksen koko: 14,5 x 10 x 5 cm
Tuote lisätty
25.00 €