Ioanna Kourbela on kreikkalainen high fashion-merkki, joka on tunnettu moderneista malleistaan ja laadukkaista materiaaleistaan. 

0 Dress Snow White Paper Knots (3 väriä/colours)

Ioanna Kourbelan upea klassikkomekko, Snow White. Joustava yläosa, mukana vyö. Helman voi poimuttaa nyöreillä tai pitää suorana. Materiaali 100% puuvilla. Värit sininen-Neptune Blue, ruskea-Vivid Cloud ja musta-Black.

Tuote lisätty
264.00 €

0 JUMPER COTTON FLOW (3 VÄRIÄ/COLOURS)

Cotton Flow-neulepusero on nimensä mukaisesti 100%-puuvillaa. Ihastuttava malli, jossa etuhelma on lyhyempi kuin takahelma ja hiha on 3/4-pituinen. Puseron superkivana jujuna ovat sivuhalkiot, jotka ovat avoinna kainalolinjaan asti. Värit luonnonvalkoinen, musta ja petrooli.

Tuote lisätty
159.00 €

0 Jumper New Folklore (3 väriä/colours)

New Folklore-pusero on kiva, rento ja malliltaan lyhyt swetari. Pitkät hihat, solmittava yksityiskohta helmassa. Materiaali 100% puuvilla. Kolme väriä, Musta-Black, Sininen-Neptune Blue, Valkoinen-White.

Tuote lisätty
120.00 €

0 Jumpsuit Paper Knots (2 väriä/colours)

Paperknots-haalari on kaunis, leveälahkeinen, vähän mekkomainen haalari. Vetoketju takana. Vyössä on solmumainen yksityiskohta. Ajaton ja moderni vaate samaan aikaan. Materiaali 100% puuvilla, värit Ruskea-Vivid Cloud ja Musta-Black.

Tuote lisätty
330.00 €

0 Knit 2550 (3 väriä/3 colours)

Tämä monitoimineule on vastustamaton! Sen voi pukea ylleen yli 20 eri tavalla ja se toimii jokaisessa vuodenajassa.Yksi Kourbelan basic-malliston ehdottomista kruununjalokivista One size. Värit Musta-Black, Sininen-Neptune Blue, Ruskea-Vivid Cloud

Tuote lisätty
79.00 €

0 Pants Denim Attitude

Denim Attitude housut ovat tummaa, pestyä farkkukangasta, materiaalina 100% puuvilla. Mukava, rento leikkaus, edessä vetoketju ja nappi. Taskut ja takataskut. 

Tuote lisätty
237.00 €

0 Trousers New Folklore (2 väriä/colours)

New Folklore-housut ovat tukevaa jerseytä. Vetoketju sivussa, lahkeensuulla nauhat. Taskut. Tyylikäs, rento malli. Värit Musta-Black ja Sininen-Neptune Blue. Materiaali 100% puuvilla.

Tuote lisätty
170.00 €

0 Tulip Dress

Ioanna Kourbelan Tulip Dress on valmistajansa upea klassikko. Niukka, joustava yläosa, pussitettu lyhyt hiha ja tulppaanimallinen, maksipituinen helma. Taskut sivusaumassa. Materiaali yläosan miehustassa tenceltrikoo 97%-elastaani 3%, helma ja hihat 100% puuvilla. 

Tuote lisätty
219.00 €