Ioanna Kourbela on kreikkalainen high fashion-merkki, joka on tunnettu moderneista malleistaan ja laadukkaista materiaaleistaan. Kourbelan sisarusten mallistot ovat aina ajattoman tyylikkäitä ja ne ovat toteutettu ja tuotettu eettisesti, omassa kotimaassaan.

0 Blouse Archetypes (2 väriä/2 colours)

Archetypes-pusero on Ioanna Kourbelan loistavaa, joustavaa perusneuletta. Tässä mallissa on täyspitkät hihat ja niukka linjaus. Pusero on edestä lyhyempi kuin takaa, sivusaumoissa halkiot. Värit musta ja oranssi. Yksi koko/M, joka toimii hyvin skaalassa S-L.

Tuote lisätty
79.00 €

0 Top Turtleneck Cotton Flow (2 väriä/2 colours)

Top Turtleneck on korkeakauluksinen neuleliivi. Suoralinjainen malli, halkiot sivusaumoissa. Materiaali 100% puuvilla. Värit musta ja oranssi. One size.

Tuote lisätty
149.00 €

0 Blouse Turtleneck Clouded Fluff 2 väriä/2colours

Clouded Fluff-pusero on hihaton, a-linjainen neulepusero. Toimii mainiosti myös liivinä. Värit harmaa ja musta, One Size/Yksi koko. Materiaali 77% villa-22% polyamidi-1%elastaani.

Tuote lisätty
210.00 €

0 Blouse Turtleneck Cotton Flow (2 väriä/2 colours)

Blouse Turtleneck on muhkea, helmasta lyhyt puuvillaneule, jossa on suuri, käännettävä kaulus. Tukevaa patenttineuletta, materiaali 100 % puuvilla. Yksi koko OS/M, joka asettuu hyvin S-L-kokoisille. Värit musta ja oranssi.

Tuote lisätty
169.00 €

0 Cardigan Clouded Fluff 3 väriä/3 colours

Clouded Fluff-neuletakki on pituudeltaan reilusti yli polven. Pitkät hihat, taskut. Värit musta ja harmaa. One Size/Yksi koko. Materiaali 77% villa-22% polyamidi-1%elastaani

Tuote lisätty
199.00 €

0 Cardigan Limited (2 väriä/2 colours)

Täydellinen neuletakki! Cardigan Limited on yli polven ulottuva villatakki, jossa on täyspitkät, reilut hihat. Edestä avoin. Materiaali 76 % villa-24% polyamidi. Värit musta ja harmaa, one size. Huom. Kuvassa oleva vyö ei kuulu neuletakkiin, takin malli on suoralinjainen. 

 
Limited-sarjaa rajoitettu erä.

 

Tuote lisätty
199.00 €

0 Coat Sleeveless Winter Shelter

Winter Shelter on pitkä villakankainen takki-liivi. Mallissa on huppu, taskut ja vyö. Todella upea vaate ja toimii ihanasti esim. neuletakin päällä. Materiaali 80% villa-20% nylon.

Tuote lisätty
479.00 €

0 Dress Maxi Asymmetrical Fundamental Grace

Fundamental Grace on helmaltaan ja leikkaukseltaan epäsymmetrinen mekko. Hihaton malli, loose-fit. Materiaali viskoosi 61%-cupro 39%. Upea ja ylväs mekko!

Tuote lisätty
259.00 €

0 Dress Motion Twist Maxi Dress

Motion Twist-mekko kirjoittaa neulemekkojen historiaa uudestaan. Tämä maksipituinen, veistoksellinen ja kauniisti laskeutuva mekko sopii myös juhlaan. Sivusamoissa halkiot, täyspitkä hiha, poolokaulus. Kudoksessa pientä palmikkoneulosta. Materiaali 70% viskoosi-15%villa-15%polyamidi. One size. Huom. Kuvassa oleva vyö ei kuulu mekkoon, mekon malli ilman vyötä on suoralinjainen. 

Tuote lisätty
379.00 €

0 Jacket Long Sleeveless Cotton Flow (2 väriä/ 2 colours)

Cotton Flow Jacket on pitkä puuvillaneuleliivi, jossa on avoin etuosa, ts. ei kiinnitystä. Suoralinjainen malli, sivusaumoilla helmassa halkiot. Tukevaa ja joustavaa patenttineulosta. Kaksi väriä, harmaa (kuvassa) ja musta. Materiaali 100% puuvilla. Yksi koko/One Size.

Tuote lisätty
199.00 €

0 Knit 2550 Black

Tämä monitoimineule on vastustamaton! Sen voi pukea ylleen yli 20 eri tavalla ja se toimii jokaisessa vuodenajassa. Kourbelan basic-malliston ehdoton kruununjalokivi! One size.

Tuote lisätty
79.00 €

0 Knit 2550 Bright red

Tämä monitoimineule on vastustamaton! Sen voi pukea ylleen yli 20 eri tavalla ja se toimii jokaisessa vuodenajassa. Kourbelan basic-malliston ehdoton kruununjalokivi! One size.

Tuote lisätty
79.00 €