Sabé Massonin voidemaiset, hoitavat parfyymit tulevat muodin mekasta, Pariisista. Näiden loistavien tuotteiden takana on Isabelle Masson-Mandonnaud, joka halusi luoda jotakin erilaista tuoksumaailmaan. Ja hän onnistuikin hyvin. Sabé Massonin voideparfyymit ovat luonnonkosmetiikkapohjaisia, ympäristöystävällisiä ja niissä ei ole alkoholia tai parabeenejä. Mangovoi ja tamanuöljy hoitavat ja kaunistavat ihoa. Tuoksut ovat herkullisia ja monivivahteisia.

Tuotteet on on pakattu kierrätettäviin pakkauksiin, joiden ulkoasu visuaalisesti upea ja viimeistelty.

Sabé Massonin kulmakiviä ovat innovatiivinen ja jatkuvasti kehittyvä visuaalinen ilme, tuotetietojen ja valmistusprosessien läpinäkyvys, ympäristön ja etiikan kunnioitus ja vuoropuhelu kuluttajien kanssa. Näistä ominaisuuksista on syntynyt hieno, uudenlainen parfyymituote.

0 Après La Pluie, Le Beau Temps

Sabé Massonin Limited Edition-sarjaa. Ydintuoksussa sitruuna, appelsiini ja tuoreet yrtit. Ympärillä jasmiini, iris, myski ja meripihka.

Tuote lisätty
30.90 €

0 Les Petites Filles Modèles

Sabé Massonin Limited Edition-sarjaa. Ydintuoksussa persikka ja jasmiini, ympärillä bergamotti, pioni, luumu, myski ja patsuli.

Tuote lisätty
30.90 €

0 Un Bon Petit Diable

Sabé Massonin Limited Edition-sarjaa. Ydintuoksussa päärynä ja appelsiini, ympärillä ruusu, suklaa, mansikka, vetiveria, vanilja ja patsuli.

Tuote lisätty
30.90 €

0 Artist

Ydintuoksussa Greippi, sen ympärillä patsuli, mausteinen seetri, sammal ja myski.

Tuote lisätty
28.90 €

0 Belle Furieuse

Ydintuoksussa sitruuna, minttu ja basilika, sen ympärillä pippurinmarja, petitgrain-öljy, maté-tee, sypressi, mänty, suitsuke ja nahka.

Tuote lisätty
28.90 €

0 Copacabana

Ydintuoksussa petitgrain-öljy ja pippurimarja, sen ympärillä orvokki, appelsiininkukka, meripihka ja jäkälä.

Tuote lisätty
28.90 €

0 De Guerre Lasse

Ydintuoksussa mandariini, bergamotti ja persikka, sen ympärillä orvokinlehdet, luumu, laventeli, seetri, patsuli, vetiver ja sammal.

Tuote lisätty
28.90 €

0 Georges et Moi

 

 

Ydintuoksussa bergamotti ja sitruunanlehti, ympärillä inkivääri, ylang-ylang, magnolia, ruusu, veriveria ja seetri. 

 

Tuote lisätty
28.90 €

0 La Reine Soleil

La Reine Soleil, Aurinkokuningatar.
 
Ydintuoksussa sitruuna ja bergamotti, niiden ympärillä hunajaa, ylang-ylangia, ruusua, jasmiinia, heliotrooppia, vaniljaa, myskiä, patsulia ja meripihkaa.
 
Tuote lisätty
28.90 €

0 Lucky Bay

Ydintuoksussa mandariini ja sitruuna, sen ympärillä ruusu, petitgrain-öljy, neroli, neilikka, patsuli, santeli ja meripihka.

Tuote lisätty
28.90 €

0 Parisian Rhapsody

Ydintuoksussa appelsiini ja punaiset marjat, sen ympärillä ruusu, jasmiini, muskottipähkinä, myski, vanilja ja tonka-papu.

Tuote lisätty
28.90 €

0 Striptease Flowers

Ydintuoksussa mandariini, sen ympärillä appelsiininkukka, neroli, patsuli, meripihka, karamelli ja vanilja.

Tuote lisätty
28.90 €