Bye, bye boring socks. Hello, Hysteria.

Tässä on Hysteria, ensimmäinen lifestyle-sukkabrändi modernille naiselle.

Tämä uniikki, uskalias ja värikäs sukkamallisto pyrkii vallankumouksellisesti muuttamaan sukkien käyttämisen osana asua, alkaen syyskuusta 2017. 

Korkealaatuiset materiaalit ja tyrmäävä ulkonäkö ovat tämän merkin kulmakiviä. Kaikki sukat ovat yhdenkoon sukkia, jotka toimivat erinomaisesti kokoskaalassa 36-41.

Brändin on luonut ruotsalainen Happy Socks.

 

0 Alma Knee High

Ylellinen Alma Knee High -polvisukka yhdistää rohkeasti kirkkaat värit neutraaleihin. Alma Knee High on valmistettu hienosta viskoosin ja polyamidin sekoituksesta, joka tuntuu ilmavan pehmeältä ihoa vasten. Tähän malliin sommittelimme timantin muotoisia terälehtiä vaalean sinisen eri sävyissä, jotka yhdistimme tumman siniseen nilkkaresoriin ja kantapäähän. Syvä keltainen piristää varpaissa. One Size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                            

Tuote lisätty
18.00 €

0 Cilla Knee High

Ylellisestä viskoosin ja polyamidin sekoituksesta kudottu Cilla Knee High -polvisukka on pehmeä ihoa vasten eikä sen tuoman mukavuuden vuoksi tarvitse uhrata yhtäkään tyylipistettä. Yhdistimme kuumaan pinkkiin syvänpunaisen varvasosan ja kantapään, ja suunnittelimme sukan niin, että se on yhtä näyttävä nilkan ympärille poimutettuna kuin polviin asti vedettyinä. One Size (36-41).                           

 

Tuote lisätty
18.00 €

0 Estelle Mid High Sock

Estelle Mid High -sukissa teet näyttävän sisääntulon. Tämä Välimeren lämpimästä ilmastosta inspiraationsa saanut malli tuo vaatekaappiisi aimo tujauksen väriä. Vahvat purkkapinkin, laivastonsinisen, ruohonvihreän ja punaisen väriset orgaaniset lehdet ja terälehdet koristavat sinistä pohjaa. Merseroidusta puuvillasta valmistetut Estelle-sukat ovat loisteliaan kiiltävät ja vahvan värikkäät - ja mikä parasta, mukavan pehmeät jalassa. One Size (36-41).                             

Tuote lisätty
18.00 €

0 Jill Ankle Sock

Jill Ankle -sukka on suunniteltu vuosisadan puolivälin arkkitehtuurin innoittamana, ja siksipä siinä yhdistyvät syvän eloisat värit hyvin selkeään kuviointiin. Graafisessa mallissa sukanvarsi on ikään kuin dipattu koboltinsiniseen väriin, ja sukan vartta koristaa sähköinen sininen, pinkki sekä taivaansininen, puristamaton nilkkaresori. Viskoosista, polyamidista ja metallisesta langasta kudotun mallin pinta vangitsee valon kauniisti. One Size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                        

Tuote lisätty
14.00 €

0 Jill Ankle Sock

 Jill Ankle -sukka on suunniteltu vuosisadan puolivälin arkkitehtuurin innoittamana, ja siksipä siinä yhdistyvät syvän eloisat värit ja selkeät väriblokit. Graafisessa mallissa sukanvarsi on ikään kuin dipattu intensiivisen syvään punaiseen, ja hiilenharmaan sukan vartta koristaa musta kantapää sekä kirkkaan sininen, puristamaton nilkkaresori. Viskoosista, polyamidista ja metallisesta langasta kudotun mallin pinta vangitsee valon kauniisti ja tuntuu ilmavan pehmeältä ihoa vasten. One Size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                        

Tuote lisätty
14.00 €

0 Kajsa Gift Box

Hemmottele itseäsi ylellisellä Hysteria-lahjapakkauksella. Minimalistisessa Kajsa Holiday Gift Boxissa on kaksi supertrendikästä nilkkasukkaa, joissa pääroolia esittää vahvat väriblokit ja hienostunut metallilanka. Toinen pari on tummansävytteinen tapaus, jonka varvaosa on dipattu purkkapinkkiin ja nilkka metsänvihreään. Toisessa parissa taas himmeä ja läpinäkyvä pinta vuorottelevat yhdessä beigen ja laivastonsinisen kanssa. Miellyttävästä viskoosin ja polyamidin sekoituksesta valmistettu sukkasetti. One Size (36-41).                            

 

Tuote lisätty
30.00 €

0 Liza Sparkle Ankle Sock

Kesää ja kimalletta! Niitä kaappiisi tuo Liza Sparkle Ankle -sukka. Tämä pehmeä, silkkinen sukka on valmistettu tyköistuvasta viskoosista ja metallisesta langasta, joka tuo pintaan valoa heijastavan kiillon. Kesäisessä värimaailmassa yhdistyy kullankeltainen, fuksian värinen kantapää sekä puristamaton nilkkaresori sekä koboltinsinen varvasosa. One Size (36-41).                            

Tuote lisätty
14.00 €

0 Liza Sparkle Ankle Sock

 

Ilmava ja kiiltävä Liza Sparkle Ankle -sukka on valmistettu tyköistuvasta viskoosista, polyamidista ja metallisesta langasta, joka tuo pintaan valoa heijastavan kiillon. Syvänsiniseen kontrastia tuo puoliksi dipattu oranssi varvasosa sekä kirkkaan sininen nilkkaresori ja kantapää. Väriyhdistelmä, joka saa asun kuin asun erottumaan joukosta! One Size (36-41)

 

Tuote lisätty
14.00 €

0 Liza Sparkle Ankle Sock

Ripaus metallista kiiltoa ja eleettömät väriblokit tekevät Liza Sparkle Ankle -sukasta vastustamattoman. Hillittyyn väripalettiin kuuluu hopeanharmaa tausta ja puoliksi siniseen väriin dipattu varvasosa. Nahkaisen ruskea nilkkaresori ja kantapää viimeistelevät lookin. Viskoosista, polyamidista ja metallisesta langasta kudottu Liza Sparkle saa asun kuin asun erottumaan joukosta! One size (36-41).

Tuote lisätty
14.00 €

0 Lotta Ankle Sock

Kevyt mutta ronski mesh-kankainen Lotta Ankle on valmistettu viskoosista ja ihanteellinen vaihtoehto puuvillasukalle. Pinta tuntuu ihoa vasten pehmeältä ja ilmavalta samalla kuin pinnan hohde henkii eleganssia. Kukkainen pinkki kuvio vahvaa taivaansinistä resoria ja varvasosaa vasten on näyttävä kokonaisuus. Viskoosista ja polyamidista valmistetut Lotta Ankle -sukat ovat upean väririkkaat. One Size (36-41).                             

Tuote lisätty
12.00 €

0 Mia Print Ankle Sock

Mia Print Ankle -sukka on elegantti ja täysin ainutlaatuinen. Värityksessä liukuväriefekti, ja koko komeus huipentuu pehmeään, nilkkaresoriin. Sileästä nailonista valmistetuissa sukissa on silkkinen ja ilmava tuntu sekä moderni, puolihimmeä pinta. One size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                            

Tuote lisätty
16.00 €

0 Nina Ankle Sock

Nina Ankle -sukan hienostuneet yksityiskohdat tuovat elämääsi romantiikkaa, tai ainakin lupauksen siitä! Ilmava verkkokangas luo malliin kiehtovan kontrastin. Pinnan hiilenmusta verkkokangas, vahva varvasosa ja taivaansininen nilkkaresori luovat kanssa jalkaasi tyyliä, josta et enää tahdo poiketa.  One size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                           

Tuote lisätty
12.00 €