Bye, bye boring socks. Hello, Hysteria.

Tässä on Hysteria, ensimmäinen lifestyle-sukkabrändi modernille naiselle.

Tämä uniikki, uskalias ja värikäs sukkamallisto pyrkii vallankumouksellisesti muuttamaan sukkien käyttämisen osana asua, alkaen syyskuusta 2017. 

Korkealaatuiset materiaalit ja tyrmäävä ulkonäkö ovat tämän merkin kulmakiviä. Kaikki sukat ovat yhdenkoon sukkia, jotka toimivat erinomaisesti kokoskaalassa 36-41.

Brändin on luonut ruotsalainen Happy Socks.

 

0 Alma Knee High

Ylellinen Alma Knee High -polvisukka yhdistää rohkeasti kirkkaat värit neutraaleihin. Alma Knee High on valmistettu hienosta viskoosin ja polyamidin sekoituksesta, joka tuntuu ilmavan pehmeältä ihoa vasten. Tähän malliin sommittelimme timantin muotoisia terälehtiä vaalean sinisen eri sävyissä, jotka yhdistimme tumman siniseen nilkkaresoriin ja kantapäähän. Syvä keltainen piristää varpaissa. One Size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                            

Tuote lisätty
18.00 €

0 Jill Ankle Sock

Jill Ankle -sukka on suunniteltu vuosisadan puolivälin arkkitehtuurin innoittamana, ja siksipä siinä yhdistyvät syvän eloisat värit hyvin selkeään kuviointiin. Graafisessa mallissa sukanvarsi on ikään kuin dipattu koboltinsiniseen väriin, ja sukan vartta koristaa sähköinen sininen, pinkki sekä taivaansininen, puristamaton nilkkaresori. Viskoosista, polyamidista ja metallisesta langasta kudotun mallin pinta vangitsee valon kauniisti. One Size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                        

Tuote lisätty
14.00 €

0 Kajsa Gift Box

Hemmottele itseäsi ylellisellä Hysteria-lahjapakkauksella. Minimalistisessa Kajsa Holiday Gift Boxissa on kaksi supertrendikästä nilkkasukkaa, joissa pääroolia esittää vahvat väriblokit ja hienostunut metallilanka. Toinen pari on tummansävytteinen tapaus, jonka varvaosa on dipattu purkkapinkkiin ja nilkka metsänvihreään. Toisessa parissa taas himmeä ja läpinäkyvä pinta vuorottelevat yhdessä beigen ja laivastonsinisen kanssa. Miellyttävästä viskoosin ja polyamidin sekoituksesta valmistettu sukkasetti. One Size (36-41).                            

 

Tuote lisätty
30.00 €

0 Liza Sparkle Ankle Sock

 

Ilmava ja kiiltävä Liza Sparkle Ankle -sukka on valmistettu tyköistuvasta viskoosista, polyamidista ja metallisesta langasta, joka tuo pintaan valoa heijastavan kiillon. Syvänsiniseen kontrastia tuo puoliksi dipattu oranssi varvasosa sekä kirkkaan sininen nilkkaresori ja kantapää. Väriyhdistelmä, joka saa asun kuin asun erottumaan joukosta! One Size (36-41)

 

Tuote lisätty
14.00 €

0 Liza Sparkle Ankle Sock

Ripaus metallista kiiltoa ja eleettömät väriblokit tekevät Liza Sparkle Ankle -sukasta vastustamattoman. Hillittyyn väripalettiin kuuluu hopeanharmaa tausta ja puoliksi siniseen väriin dipattu varvasosa. Nahkaisen ruskea nilkkaresori ja kantapää viimeistelevät lookin. Viskoosista, polyamidista ja metallisesta langasta kudottu Liza Sparkle saa asun kuin asun erottumaan joukosta! One size (36-41).

Tuote lisätty
14.00 €

0 Mia Print Ankle Sock

Mia Print Ankle -sukka on elegantti ja täysin ainutlaatuinen. Värityksessä liukuväriefekti, ja koko komeus huipentuu pehmeään, nilkkaresoriin. Sileästä nailonista valmistetuissa sukissa on silkkinen ja ilmava tuntu sekä moderni, puolihimmeä pinta. One size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                            

Tuote lisätty
16.00 €

0 Nina Ankle Sock

Nina Ankle -sukan hienostuneet yksityiskohdat tuovat elämääsi romantiikkaa, tai ainakin lupauksen siitä! Ilmava verkkokangas luo malliin kiehtovan kontrastin. Pinnan hiilenmusta verkkokangas, vahva varvasosa ja taivaansininen nilkkaresori luovat kanssa jalkaasi tyyliä, josta et enää tahdo poiketa.  One size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                           

Tuote lisätty
12.00 €

0 Nina Ankle Sock

Nina Ankle -sukka tuo elämääsi romantiikkaa, tai ainakin lupauksen siitä! Ilmava verkkokangas luo malliin kiehtovan kontrastin. Pinnan vaaleansininen verkkokangas luo vahvan varvasosan ja mattaoranssin nilkkaresorin kanssa jalkaasi tyyliä, josta et enää tahdo poiketa. One Size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                            

Tuote lisätty
12.00 €

0 Verna Ankle Sock

Herkkä ja hengittävä, luonnonmateriaaleista valmistettu Verna Ankle -sukka on pehmeä ja värikäs jalassa. Nilkkaresorin alapuolella on kaksi läpinäkyvää mesh-raitaa, jotka tuovat klassiseen raitasukkaan täysin uuden säväyksen. Kapeat veriappelsiinin ja taivaansinisen väriset raidat koristavat vartta ja sininen varvasosa, oranssi kantapää sekä vihreä nilkkaresori viimeistelevät varovaisesti flirttailevan kesäisen tyylin. One Size (36-41).                            

Tuote lisätty
12.00 €

0 Verna Ankle Sock

Herkkä ja hengittävä, viskoosista ja polyamidista valmistettu Verna Ankle -sukka on pehmeä ihoa vasten eikä sen mukavuuden vuoksi tarvitse uhrata yhtäkään tyylipistettä. Nilkkaresorin alapuolella on kaksi läpinäkyvää mesh-raitaa, jotka tuovat klassiseen raitasukkaan viekoittelevan säväyksen. Kapeat posliinin ja taivaansinisen väriset raidat koristavat vartta ja sininen varvasosa ja kantapää sekä pinkki nilkkaresori viimeistelevät merellisen kesätyylin.One Size( 36-41).                            

 

Tuote lisätty
12.00 €

Adela Ankle Sock

Sujauta jalkasi Adela Ankle -sukkiin ja erotu joukosta. Näyttävässä merseroidusta puuvillasta valmistetussa sukkaparissa on väriä vaikka muille jakaa. Hohtavissa vaaleanpunaisissa sukissa on uniikki mustavalkoinen kuviointi ja syvänvihreä kantapää, mahongin värinen varvasosa sekä keltainen nilkkaresori. One Size (36-41).                             

Tuote lisätty
16.00 €

Filippa Black-Blue

Tuote lisätty
16.00 €