Laadukasta luomu-luonnonkosmetiikkaa löydät Cime-tuotesarjasta. 
Tuotteiden ainesosia tuodaan Nepalista, Himalajan huipulta. 
Aktiiviset kasviraaka-aineet kasvavat korkealla, puhtaassa ja raikkaassa Himalajan vuoristo-ilmassa, jossa villiruusut, tyrnimarjat, alppiruusun kukat sekä lukemattomat muut arvokkaat kasvit ovat omaksuneet kyvyn selvityä ankarissa olosuhteissa. Ne kasvavat äärimmäisen kylmässä, kovassa tuulessa ja voimakkaassa auringonpaisteessa. 
 Em. syistä  tuotteissa on poikkeuksellisen suuri pitoisuus aktiivisia Himalajan kasviuutteita ja -öljyjä, jotka ovat vertailussa tehokkaampia kuin ne kasvit, joita kasvatetaan ja kerätään matalammissa korkeuksissa. CÎME sanana tarkoittaakin huippua.
 Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla. Tuotteiden viljellyt ainesosat ovat reilun kaupan tuotteita. Valmistaja maksaa myynnistään osuuden lapsille suunnattuun hyväntekeväisyyteen, ainesosien alkuperämaahan Nepaliin

 

0 Kissed by a Rose-korjaava seerumi

 
Cîmen Kissed by A Rose on korjaava seerumi. Se sisältää ruusuöljyä, tyrnimarjaöljyä, ruusunmarjaöljyä sekä aprikoosin siemenöljyä. 
Seerumi stimuloi ihosoluja uusiutumaan ja lisää ihon elastisuutta. Auttaa häivyttämään pieniä juonteita ja ryppyjä. Tasoittaa ihon punaisuutta ja tummentumia, esim. maksläiskiä ja mustia silmänaluksia. Soveltuu siis myös silmänympärysiholle.
 
Hyvin riittoisa, vain pari tippaa riittää koko kasvoille. Imeytyy hyvin ja nopeasti, ei jätä öljyistä tunnetta. Käytä päivävoiteen alla. 
Koko 15 ml.
 
Tuote lisätty
48.90 €

0 Rosée de Roses - 3-in-1 pohdistusneste

Misellivesi, jossa yhdistyvät kasvipohjainen glyseriini, glukoosi, ruusu-uute sekä ruusuvesi. Puhdistaa ja virkistää ihoa sekä poistaa meikin hellävaraisesti. Lopputuloksena pehmeä ja raikas iho. Toimii erinomaisesti kasvovetenä käytettynä. Hyvä ja ekonominen puhdistusmalli on esim. puhdistaa iho illalla Recette de Pureté-öljyllä ja aamulla Rosée de Roses misellivedellä.

Koko: 150 ml.

Tuote lisätty
31.90 €

0 Belle D'amour - Suojaava yö- ja päivävoide

Belle d'amour, suojaava yö- ja päivävoide, sisältää alppitähteä ja ruusunmarjaöljyä. Parantava alppitähti suojaa ihoa ja edistää ihosolujen uusiutumista. Voide ravitsee ja pehmentää ihoa. Luonnollinen aurinkosuoja (SPF 10-15). Sopii päivävoiteeksi kaikille ihotyypeille, paitsi rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Yövoiteeksi sopii kaikille ihotyypeille. Erittäin hyvä pakkasvoide kaikille! Koko 50 ml.

Tuote lisätty
37.20 €

0 Daisy Delight, kirkastava päivä- ja yövoide

Daisy Delight, kirkastava päivä- ja yövoide, sisältää tuhatkaunokkia, alppitähteä ja hyaurlonihappoa. Vapauttaa kosteutta iholle, tuloksena säteilevä ja kuulas iho. Luonnollinen aurinkosuoja (SPF 10-15). Kesällä kaikille ihotyypeille ja talevella rasvoittuvalle sekä sekaiholle.  Koko 50 ml.

Tuote lisätty
37.20 €

0 For Your Hands Only käsivoide

For Your Hands Only käsivoide on ravitseva ja suojaava. Kosteuttaa koko päivän. Ei rasvaista tai tahmeaa tunnetta käsissä; kevyt koostumus. Korjaa kuivunutta ja vaurioitunutta ihoa. Sisältää aprikoosinsiemenöljyä ja aloe veraa. 75 ml.

Tuote lisätty
20.90 €

0 Himalaya 29°N-81°E Rescue palm-Ensiapuvoide

Himalaya 29°N-81°E Rescue palm-Ensiapuvoide sisältää Chiurri-voita ja seitsemää eteeristä öljyä:

- Palmarosaöljy auttaa hyönteisten pistoihiin sekä arpiin ja mustelmiini

- Kamomillaöljy auttaa ihoärsytykseen, palovammoihin ja ihon halkeamiin 

- Minttu- ja katajaöljy auttavat väsyneisiin jalkoihin/lihaksiin

- Talvikkiöljy auttaa särkeviin niveliin

- Inkivääri ja alppiruusu vapauttavat hengityksen, avaavat tukkoisen nenän ja auttavat päänsärkyyn.

Chiuri-voi sisältää rasvahappoja ja luonnollista A- ja E-vitamiinia. 

Tuote lisätty
29.00 €

0 Recette de Pureté-Puhdistus- ja meikinpoistoöljy

Puhdistaa epäpuhtauksia sekä vedenkestävänkin meikin. Puhdas ja pehmeä iho ilman rasvaista tunnetta. Kaikille ihotyypeille, jopa herkällekin iholle. Sisältää auringonkukansiemen-, seesami-, dhatelo- ja aprikoosinsiemenöljyä.

Käyttö: Hiero puhdistusöljyä kuivalle iholle, lisää kasvoille hiukan vettä ja hiero hellävaraisesti iho. Huuhtele kasvot lopuksi vedellä. Puhdistusöljy muuttuu veden kanssa maitomaiseksi emulsioksi.

Koko: 100 ml.

Tuote lisätty
31.90 €

0 Under My Skin - korjaava päivä- ja yövoide

Under my skin, korjaava päivä- ja yövoide, sisältää tyrnimarjaöljyä ja ruusunmarjaöljyä. Voide ravitsee ja korjaa ihoa sekä lisää ihon elastisuutta. Häivyttää pieniä juonteita ja ryppyjä, sekä maksaläiskiä. Luonnollinen aurinkosuoja (SPF 10-15). Kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Huom. Kaikki ihot ikääntyvät, tämä on ikärajaton voide. Jos esim. tunnistat ihosi kuivaksi, on tämä sinun voiteesi. Koko 50 ml.

Tuote lisätty
44.90 €