Ioanna Kourbela on kreikkalainen high fashion-merkki, joka on tunnettu moderneista malleistaan ja laadukkaista materiaaleistaan. Kourbelan sisarusten mallistot ovat aina ajattoman tyylikkäitä ja ne ovat toteutettu ja tuotettu eettisesti, omassa kotimaassaan.

0 Blouse Archetypes (2 väriä/2 colours)

Archetypes-pusero on Ioanna Kourbelan loistavaa, joustavaa perusneuletta. Tässä mallissa on täyspitkät hihat ja niukka linjaus. Pusero on edestä lyhyempi kuin takaa, sivusaumoissa halkiot. Värit musta ja oranssi. Yksi koko/M, joka toimii hyvin skaalassa S-L.

Tuote lisätty
79.00 €

0 Scarf Clouded Fluff 2väriä/2 colours

Clouded Fluff-villahuivi on nerokas. Mallissa on poolokaulus ja pitkät siivekkeet, jotka voi asettaa olkapäille/eteen tai kietoa kaulan ympäri. One size/yksi koko, värit musta ja harmaa. Materiaali 77% villa-22% polyamidi-1%elastaani.
 

 

Tuote lisätty
139.00 €

0 Top Turtleneck Cotton Flow (2 väriä/2 colours)

Top Turtleneck on korkeakauluksinen neuleliivi. Suoralinjainen malli, halkiot sivusaumoissa. Materiaali 100% puuvilla. Värit musta ja oranssi. One size.

Tuote lisätty
149.00 €

0 Snowhite Dress Limited

Ioanna Kourbelan klassikkomekko Snowhite limited edition-kuosissa. Helma ja hihat tukevaa, mustaharmaata puuvillakangasta, yläosa joustavaa, trikoota. Pienet hihat, irrallinen, leveä vyö. Helman voi solmia lyhyeksi ja poimutetuksi tai pitää avoimena. Näyttävä ja silti mukava käyttää. Tämä mekko kuuluu luottovaatteiden kärkikastiin. Helman, hihojen ja vyön materiaali 100% puuvilla, yläosan miehusta 95% viskoosi-5% elastaani.

Tuote lisätty
219.00 €

0 Blouse Turtleneck Clouded Fluff 2 väriä/2colours

Clouded Fluff-pusero on hihaton, a-linjainen neulepusero. Toimii mainiosti myös liivinä. Värit harmaa ja musta, One Size/Yksi koko. Materiaali 77% villa-22% polyamidi-1%elastaani.

Tuote lisätty
210.00 €

0 Blouse Turtleneck Cotton Flow (2 väriä/2 colours)

Blouse Turtleneck on muhkea, helmasta lyhyt puuvillaneule, jossa on suuri, käännettävä kaulus. Tukevaa patenttineuletta, materiaali 100 % puuvilla. Yksi koko OS/M, joka asettuu hyvin S-L-kokoisille. Värit musta ja oranssi.

Tuote lisätty
169.00 €

0 Cardigan Clouded Fluff 3 väriä/3 colours

Clouded Fluff-neuletakki on pituudeltaan reilusti yli polven. Pitkät hihat, taskut. Värit musta ja harmaa. One Size/Yksi koko. Materiaali 77% villa-22% polyamidi-1%elastaani

Tuote lisätty
199.00 €

0 Cardigan Limited (2 väriä/2 colours)

Täydellinen neuletakki! Cardigan Limited on yli polven ulottuva villatakki, jossa on täyspitkät, reilut hihat. Edestä avoin. Materiaali 76 % villa-24% polyamidi. Värit musta ja harmaa, one size. Huom. Kuvassa oleva vyö ei kuulu neuletakkiin, takin malli on suoralinjainen. 

 
Limited-sarjaa rajoitettu erä.

 

Tuote lisätty
199.00 €

0 Coat Sleeveless Winter Shelter

Winter Shelter on pitkä villakankainen takki-liivi. Mallissa on huppu, taskut ja vyö. Todella upea vaate ja toimii ihanasti esim. neuletakin päällä. Materiaali 80% villa-20% nylon.

Tuote lisätty
479.00 €

0 Dress Maxi Asymmetrical Fundamental Grace

Fundamental Grace on helmaltaan ja leikkaukseltaan epäsymmetrinen mekko. Hihaton malli, loose-fit. Materiaali viskoosi 61%-cupro 39%. Upea ja ylväs mekko!

Tuote lisätty
259.00 €

0 Dress Motion Twist Maxi Dress

Motion Twist-mekko kirjoittaa neulemekkojen historiaa uudestaan. Tämä maksipituinen, veistoksellinen ja kauniisti laskeutuva mekko sopii myös juhlaan. Sivusamoissa halkiot, täyspitkä hiha, poolokaulus. Kudoksessa pientä palmikkoneulosta. Materiaali 70% viskoosi-15%villa-15%polyamidi. One size. Huom. Kuvassa oleva vyö ei kuulu mekkoon, mekon malli ilman vyötä on suoralinjainen. 

Tuote lisätty
379.00 €

0 Jacket Long Sleeveless Cotton Flow (2 väriä/ 2 colours)

Cotton Flow Jacket on pitkä puuvillaneuleliivi, jossa on avoin etuosa, ts. ei kiinnitystä. Suoralinjainen malli, sivusaumoilla helmassa halkiot. Tukevaa ja joustavaa patenttineulosta. Kaksi väriä, harmaa (kuvassa) ja musta. Materiaali 100% puuvilla. Yksi koko/One Size.

Tuote lisätty
199.00 €