Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

  •                   0 Beehive I  Dress Black

    0 Beehive I Dress Black

    130.00 €(Sis. Alv. 24%)

    MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

  •                 0 Beehive II Dress Black

    0 Beehive II Dress Black

    150.00 €(Sis. Alv. 24%)

    Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

  • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

    0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

    35.00 €(Sis. Alv. 24%)

    Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

  •                            0 Beehive I Petit Black

    0 Beehive I Petit Black

    120.00 €(Sis. Alv. 24%)

    MariMari Collectionin rakastettu Beehive-mekko Petit-pituudessa! Vino helma, jossa ylempi kohta ulottuu polvitaipeeseen ja pidempi kohta polven yli. Materiaalina joustava ja hengittävä luomupuuvillaneulos, jossa on mukana 8 % elastaania. 

    Valmistettu Suomessa, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.
  • 0 Kimonovyö/Kimono Belt

    0 Kimonovyö/Kimono Belt

    39.00 €(Sis. Alv. 24%)

    Kimonovyö on leveä, kankainen, kimonohenkinen kietaisuvyö, joka korostaa näyttävästi vyötäröä ja tuo rytmiä asuun. Materiaali on vahva viskoosisekoitekangas (viskoosi 74%-polyamidi 22%-spandex 4%). Vyön leveys 20 cm, vyöosan pituus 98 cm, sidontanauhat 98 cm.

     

Maksutavat

Tarjoustuotteet

Sale!  0 Benina skirt

Sale! 0 Benina skirt

Tuotekoodi: 13499

Benina on kevyt, pienille vekeille pliseerattu puolihame. Vyötärökaitale, vetoketju sivussa. Sivuhalkiot helmassa. Todella ihana ja monipuolinen käytössä.

25.00 €49.99 €(Sis. Alv. 24%)