Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •  0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •  0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

 •       0 Gail Leggins

  0 Gail Leggins

  49.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Soakedin takuuvarma leggari! Superjoustava, supermukava. Kiiltävä pinta. Materiaali polyesteritrikoo.

 •  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMari Collectionin iki-ihana 3/4-hihallinen Beehive musta-valkoraidallisena. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. 

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin kaikki muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

Maksutavat

Randers Handskefabrik

Randers Handskefabrik on tanskalainen pitkän linjan hansikasvalmistaja, jo yli 200 vuoden ajalta. Avainsana luonnollisesti on laatu. Randers on Tanskan Kuningattaren virallinen hansikastoimittaja, eikä ihme, ovathan tuotteet kerrassaan loistavia ja nimenomaan kuninkaallisen ylellisiä.

 • Randers Gloves Flowers Women

  Randers Gloves Flowers Women

  69.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Laadukkaat Randers Handskefabrikin loistavan laadukkaat, joustavat nahkahansikkaat. Vedenpitävää, pehmeää nahkaa. Kangas mukana antaa lisää joustavuutta. Leikkaussaumat lisäävät istuvuutta. Vuori pehmeää villaa. One size. 

 • Randers Reflector gloves Women

  Randers Reflector gloves Women

  69.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Laadukkaat Randers Handskefabrikin loistavan laadukkaat, joustavat nahkahansikkaat. Vedenpitävää, pehmeää nahkaa. Kangas mukana antaa lisää joiustavuutta. Leikkaussaumoissa heijastimet. Vuori pehmeää villaa. One size.