Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •  0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •  0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

 •       0 Gail Leggins

  0 Gail Leggins

  49.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Soakedin takuuvarma leggari! Superjoustava, supermukava. Kiiltävä pinta. Materiaali polyesteritrikoo.

Maksutavat

Outfits » 0 Keskiviikon Kokouspäivä-Outfit

0 Keskiviikon Kokouspäivä-Outfit

0 Keskiviikon Kokouspäivä-Outfit

Tuotekoodi: Outfit21

Keskiviikon kokouspäivään lähdetään sillä mielellä, että istumista on luvassa. Siksipä asun on oltava mukava ja mielellään myös lämmin.
 
Yläosaan MbyM:n vihreä Lione Body, jonka materiaali on superjoustavaa ja mukavaa modaalia. Alaosaan Soyan Benina-vekkihame, jonka pliseeraus pysyy siistinä ja rypyttömänä, vaikka istuisit viikon se ylläsi. Yläosaan vielä lämmikkeeksi MbyM:n Snoop-neuletakki. Vielä 40-60 den sukkikset, esim. Oroblun valikoimasta.
 
Kaulalle Bella Balloun Kissed by Rain, materiaali hieno viskoosi, joka on sisätiloissakin sopivan hengittävä.
 
Korviin Rock by Swedenin Diamond-korvikset, tuoksuksi Sabé Massonin Né de Roses ja laukuksi LouLoun Vintage Croco Handbag, sävyssä Forest Green.
 
Olemme valmiita kokoustamaan!
 
Kaikki tuotteet Putiikilla ja nettikaupassa, www.marimari.fi
 
#marimariputiikki 0.00 €(Sis. Alv. 24%)