Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •          0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •         0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 • 0 Kimonovyö/Kimono Belt

  0 Kimonovyö/Kimono Belt

  39.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Kimonovyö on leveä, kankainen, kimonohenkinen kietaisuvyö, joka korostaa näyttävästi vyötäröä ja tuo rytmiä asuun. Materiaali on vahva viskoosisekoitekangas (viskoosi 74%-polyamidi 22%-spandex 4%). Vyön leveys 20 cm, vyöosan pituus 98 cm, sidontanauhat 98 cm.

   

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

Maksutavat

Outfits » 0 Keskiviikon Kokouspäivä-Outfit

0 Keskiviikon Kokouspäivä-Outfit

0 Keskiviikon Kokouspäivä-Outfit

Tuotekoodi: Outfit21

Keskiviikon kokouspäivään lähdetään sillä mielellä, että istumista on luvassa. Siksipä asun on oltava mukava ja mielellään myös lämmin.
 
Yläosaan MbyM:n vihreä Lione Body, jonka materiaali on superjoustavaa ja mukavaa modaalia. Alaosaan Soyan Benina-vekkihame, jonka pliseeraus pysyy siistinä ja rypyttömänä, vaikka istuisit viikon se ylläsi. Yläosaan vielä lämmikkeeksi MbyM:n Snoop-neuletakki. Vielä 40-60 den sukkikset, esim. Oroblun valikoimasta.
 
Kaulalle Bella Balloun Kissed by Rain, materiaali hieno viskoosi, joka on sisätiloissakin sopivan hengittävä.
 
Korviin Rock by Swedenin Diamond-korvikset, tuoksuksi Sabé Massonin Né de Roses ja laukuksi LouLoun Vintage Croco Handbag, sävyssä Forest Green.
 
Olemme valmiita kokoustamaan!
 
Kaikki tuotteet Putiikilla ja nettikaupassa, www.marimari.fi
 
#marimariputiikki 0.00 €(Sis. Alv. 24%)