Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •          0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •         0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 •              0 Beehive I Petit Black

  0 Beehive I Petit Black

  120.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMari Collectionin rakastettu Beehive-mekko Petit-pituudessa! Vino helma, jossa ylempi kohta ulottuu polvitaipeeseen ja pidempi kohta polven yli. Materiaalina joustava ja hengittävä luomupuuvillaneulos, jossa on mukana 8 % elastaania. 

  Valmistettu Suomessa, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.
 • 0 Kimonovyö/Kimono Belt

  0 Kimonovyö/Kimono Belt

  39.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Kimonovyö on leveä, kankainen, kimonohenkinen kietaisuvyö, joka korostaa näyttävästi vyötäröä ja tuo rytmiä asuun. Materiaali on vahva viskoosisekoitekangas (viskoosi 74%-polyamidi 22%-spandex 4%). Vyön leveys 20 cm, vyöosan pituus 98 cm, sidontanauhat 98 cm.

   

Maksutavat

Outfits » 0 Keskiviikon Kokouspäivä-Outfit

0 Keskiviikon Kokouspäivä-Outfit

0 Keskiviikon Kokouspäivä-Outfit

Tuotekoodi: Outfit21

Keskiviikon kokouspäivään lähdetään sillä mielellä, että istumista on luvassa. Siksipä asun on oltava mukava ja mielellään myös lämmin.
 
Yläosaan MbyM:n vihreä Lione Body, jonka materiaali on superjoustavaa ja mukavaa modaalia. Alaosaan Soyan Benina-vekkihame, jonka pliseeraus pysyy siistinä ja rypyttömänä, vaikka istuisit viikon se ylläsi. Yläosaan vielä lämmikkeeksi MbyM:n Snoop-neuletakki. Vielä 40-60 den sukkikset, esim. Oroblun valikoimasta.
 
Kaulalle Bella Balloun Kissed by Rain, materiaali hieno viskoosi, joka on sisätiloissakin sopivan hengittävä.
 
Korviin Rock by Swedenin Diamond-korvikset, tuoksuksi Sabé Massonin Né de Roses ja laukuksi LouLoun Vintage Croco Handbag, sävyssä Forest Green.
 
Olemme valmiita kokoustamaan!
 
Kaikki tuotteet Putiikilla ja nettikaupassa, www.marimari.fi
 
#marimariputiikki 0.00 €(Sis. Alv. 24%)