Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •          0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •         0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 • 0 Kimonovyö/Kimono Belt

  0 Kimonovyö/Kimono Belt

  39.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Kimonovyö on leveä, kankainen, kimonohenkinen kietaisuvyö, joka korostaa näyttävästi vyötäröä ja tuo rytmiä asuun. Materiaali on vahva viskoosisekoitekangas (viskoosi 74%-polyamidi 22%-spandex 4%). Vyön leveys 20 cm, vyöosan pituus 98 cm, sidontanauhat 98 cm.

   

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

Maksutavat

Murena Deco Pyykkietikka & Suoristussuihke » 0 Pyykkietikka Sitruskukka

0 Pyykkietikka Sitruskukka

0 Pyykkietikka Sitruskukka

Tuotekoodi: murena1

Tuoksuvahvuus: Kevyt

15.95 €(Sis. Alv. 24%)

 


Murena Decon Pyykkietikka raikastaa kodin. Se puhdistaa ja desinfioi kaikki tekstiilit sekä kodin pinnat,  täysin ekologisesti. Soveltuu erityisesti vaikeiden tahrojen ja hajujen poistoon. 
Murena Deco on suunniteltu ja kehitetty Suomessa ja valmistetaan Ranskassa. Tuoksut on tuotettu maailman parfyymi-pääkaupungissa Grassessa, Etelä-Ranskassa.
 
Mikä on pyykkietikka?
 
Etikkaa on käytetty tekstiilien ja kodin puhdistukseen jo satoja vuosia. Pyykkietikka on aluperin kehitetty Ranskassa ja sitä käytetään pyykinpesussa. Pyykkietikka toimii varsinaisen pesuaineen huuhtelussa, jättäen tekstiilin raikkaan ja miellyttävän tuoksun. Neste kaadetaan huuhteluainekoloon, annosteluna 1-2 korkillista, pyykin likaisuudesta riippuen. Tuoksuja löytyy kymmeniä erilaisia, joista jokainen löytää itselleen sopivan. 
 
Pyykkietikka poistaa arjen haasteet:
- poistaa vaikeat tahrat ja tuoksut 
- raikastaa pyykin ja tekstiilit
- kirkastaa värejä
- poistaa sähköisyyttä
- poistaa keltaisuutta
- puhdistaa ja raikastaa pesukoneen
 
Soveltuu käytettäväksi kaikkien tekstiilimateriaalien kanssa, myös mm. urheilu- ja treenivaatteet. 
 
Annostelu pyykinpesuun:
1-2 korkillista pyykinpesukoneen huuhteluainesäiliöön. Suositellaan käytettäväksi hajusteettoman pyykinpesuaineen kanssa.
 
Kodin yleispuhdistaja:
0,5dl suihkepulloon, lisää loput vettä. Soveltuu käytettäväksi kaikille tekstiili-, rosteri-, laminaatti-, lasi- sekä puupinnoille.