Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •  0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •  0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •   0 Beeskirt Black

  0 Beeskirt Black

  95.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Beeskirt on pitkä puolihame, epäsymmetrisellä helmalla. Korkea vyötärö, jossa resori. Toimii arjessa ja juhlassa. Voidaan käyttää myös olkaimettomana mekkona, kuten kuvissa. Luomupuuvilla, mukana ripaus elastaania. Made in Finland.

 • 0 Gambler extra sleeves/warmers totally black fine merinowool!

  0 Gambler extra sleeves/warmers totally black fine merinowool!

  39.00 €(Sis. Alv. 24%)

  A pair of Warm Power! Gambler irtohihat toimivat lisähihoina, lämmikkeinä, kynsikkäinä, muhvina ja joustavuutensa vuoksi myös säärystiminä. One size.

  Materiaalina on kotimainen, eettisesti tuotettu, pumpulinpehmeä merinovillaneulos. Gamblerit on myös valmistettu Suomessa, Lahdessa. 

 •  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMari Collectionin iki-ihana 3/4-hihallinen Beehive musta-valkoraidallisena. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. 

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin kaikki muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

Maksutavat

Munio Candela

Capturing a dream of a better life. Munio Candelan laadukkaat ekotuotteet ovat kotoisin Latviasta. Kynttilöissä käytetään luonnonmukaista soijavahaa ja kaikki pakkaukset ovat kierrätysmateriaaleista tehtyjä ja kierrätettäviä.

 • 0 Candle Glass I

  0 Candle Glass I

  59.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Luonnonmukaisesta soijavahasta tehty kynttilä, viinipullosta tehdyssä lasiastiassa. Astiaa voi käyttää juomalasina kynttilän loputtua. 100% kierrätystä ja ekoa! Kolme eri tuoksua ja tuoksuton vaihtoehto.

 • 0 Candle Glass II

  0 Candle Glass II

  29.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Luonnonmukaisesta soijavahasta tehty kynttilä, viinipullosta tehdyssä lasiastiassa. Astiaa voi käyttää juomalasina kynttilän loputtua. 100% kierrätystä ja ekoa!

 • 0 Candle Glass III

  0 Candle Glass III

  19.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Luonnonmukaisesta soijavahasta tehty kynttilä, viinipullosta tehdyssä lasiastiassa. Astiaa voi käyttää juomalasina kynttilän loputtua. 100% kierrätystä ja ekoa!

 • 0 Paint Candle

  0 Paint Candle

  29.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Vanhaan maalipurkkiin valettu luomusoijavaha-kynttilä. Purkin voi käytön jälkeen kierrättää tai käyttää säilytysrasiana. 100% kierrätystä ja luomua! Saatavilla kolme eri tuoksua.

 • 0 Refreshing and calming ORGANIC natural eye therapy mask

  0 Refreshing and calming ORGANIC natural eye therapy mask

  19.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Rentoutumiseen oivallinen apu on Munio Candelan luonnonmukainen silmämaski. Voit käyttää kuivana, viileänä, kosteana ja lämpimänä. Toimii aina.

  Mukana luomulaatuista kamomillaa, kehäkukkaa, echina-uutetta ja laventelia. Pahvipakkaus kierrätettävä, maski biohajoava.

  Ihana itselle ja myös pikkulahjana oikein oiva!