Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •  0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •  0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

 •       0 Gail Leggins

  0 Gail Leggins

  49.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Soakedin takuuvarma leggari! Superjoustava, supermukava. Kiiltävä pinta. Materiaali polyesteritrikoo.

 •  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMari Collectionin iki-ihana 3/4-hihallinen Beehive musta-valkoraidallisena. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. 

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin kaikki muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

Maksutavat

Munio Candela

Capturing a dream of a better life. Munio Candelan laadukkaat ekotuotteet ovat kotoisin Latviasta. Kynttilöissä käytetään luonnonmukaista soijavahaa ja kaikki pakkaukset ovat kierrätysmateriaaleista tehtyjä ja kierrätettäviä.

 • 0 Candle Glass I

  0 Candle Glass I

  59.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Luonnonmukaisesta soijavahasta tehty kynttilä, viinipullosta tehdyssä lasiastiassa. Astiaa voi käyttää juomalasina kynttilän loputtua. 100% kierrätystä ja ekoa! Kolme eri tuoksua ja tuoksuton vaihtoehto.

 • 0 Candle Glass II

  0 Candle Glass II

  29.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Luonnonmukaisesta soijavahasta tehty kynttilä, viinipullosta tehdyssä lasiastiassa. Astiaa voi käyttää juomalasina kynttilän loputtua. 100% kierrätystä ja ekoa!

 • 0 Candle Glass III

  0 Candle Glass III

  19.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Luonnonmukaisesta soijavahasta tehty kynttilä, viinipullosta tehdyssä lasiastiassa. Astiaa voi käyttää juomalasina kynttilän loputtua. 100% kierrätystä ja ekoa!

 • 0 Paint Candle

  0 Paint Candle

  29.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Vanhaan maalipurkkiin valettu luomusoijavaha-kynttilä. Purkin voi käytön jälkeen kierrättää tai käyttää säilytysrasiana. 100% kierrätystä ja luomua! Saatavilla kolme eri tuoksua.

 • 0 Refreshing and calming ORGANIC natural eye therapy mask

  0 Refreshing and calming ORGANIC natural eye therapy mask

  19.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Rentoutumiseen oivallinen apu on Munio Candelan luonnonmukainen silmämaski. Voit käyttää kuivana, viileänä, kosteana ja lämpimänä. Toimii aina.

  Mukana luomulaatuista kamomillaa, kehäkukkaa, echina-uutetta ja laventelia. Pahvipakkaus kierrätettävä, maski biohajoava.

  Ihana itselle ja myös pikkulahjana oikein oiva!