Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •  0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •  0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

 •       0 Gail Leggins

  0 Gail Leggins

  49.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Soakedin takuuvarma leggari! Superjoustava, supermukava. Kiiltävä pinta. Materiaali polyesteritrikoo.

 •  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMari Collectionin iki-ihana 3/4-hihallinen Beehive musta-valkoraidallisena. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. 

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin kaikki muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

Maksutavat

MbyM

Tanskalainen MbM erottuu selkeydellään ja viileän tyylikkäällä pohjoismaisella tyylillään. Materiaalit ovat laadukkaita ja tuotteissa on aina SE pieni ero verrattuna valtavirtaan.

 •     0 Nanett Bash Shirt Dress

  0 Nanett Bash Shirt Dress

  79.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Nanett on valtavan ihana, pitkä sifonkipaitis. Nappilista edessä, mukana vyö. Pystykaulus ja täyspitkä hiha. Kuosissa tummasinisellä pohjalla kukka-lintu-kuosi. Materiaali polyesteri-sifonki.

 •    0 Game Over Weekend top

  0 Game Over Weekend top

  69.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Game Over on pehmeää puuvilla-collarineulosta, jossa on nukattu sisäpinta. Pyöreä pääntie, täyspitkä hiha. Edessä printti Game Over, Play Again? Väri vaalea, meleerattu harmaa. 

 •    0 Amy Pants Black

  0 Amy Pants Black

  89.95 €(Sis. Alv. 24%)

  MbyM:n parhaimmistoa re-run tuotteissa ovat nämä Amy-housut. Korkea vyötärö ja vetosolkivyö. Porkkanamallinen, kapea lahje, nilkkapituus. Materiaali on kevyesti joustava ja rypistymätön viskoosi-sekoitekangas. 

 •    0 Go Green Echo top

  0 Go Green Echo top

  39.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Echo-topin juju ovat röyhelö-hihansuut. Malli itsessään on linjakas peruspusero, täyspitkällä hihalla ja vähän pyöristetyllä helmalla. Materiaali on MbyM:n mahtava ja iho- ja ympäristöystävällinen Go Green-modaali.

 •    0 Nisha Tee Go Green Black

  0 Nisha Tee Go Green Black

  29.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Nisha on MbyM:n loistava perusteepaita. Pyöristetty helma, käännetyt hihansuut, pyöreä pääntie. Materiaali erinomainen ja luontoystävällinen Go Green-modaali.

 •    0 Nisha Tee Go Green Charcoal Melange

  0 Nisha Tee Go Green Charcoal Melange

  29.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Nisha on MbyM:n loistava perusteepaita. Pyöristetty helma, käännetyt hihansuut, pyöreä pääntie. Materiaali erinomainen ja luontoystävällinen Go Green-modaali.

 •    0 Vegas Top

  0 Vegas Top

  59.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Pariisiin, Pariisiin! Vegas-collari on pehmeää puuvillasekoite-neulosta, malli on mitoitukseltaan loose-fit. Pääntie on pyöreä ja hiha täyspitkä. Edessä valkoisella teksti 'Take me to Paris'.

 •   0 Georgine Go Green Body Tee True Red

  0 Georgine Go Green Body Tee True Red

  49.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Teepaita-body, kietaisupääntie. Materiaali MbyM:n mahtava Go Green-modaali. Täydellinen perusjuttu moneen lähtöön.

 •   0 Mina Monique Dress

  0 Mina Monique Dress

  99.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Mina on tyylikkään selkeälinjainen viskoosikangasmekko. V-pääntie, 3/4-hiha. Kauniisti kaarrettu helma, jossa on halkiot. 

 •  0 Birdy Heffie Dress

  0 Birdy Heffie Dress

  99.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Birdy on rento viskoosikangasmekko, jossa on 3/4-hihat, rypytettävä vyötärö ja taskut. Vetoketju pääntiellä takana. Musta kangas, jonka kuosissa on lintukuvio.

 •  0 Drama Freeman Knit Dress Black

  0 Drama Freeman Knit Dress Black

  89.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Freeman Drama on kapealinjainen, a-helmainen neulemekko, jonka hihansuissa on näyttävät röyhelöt. Pyöreä, niukka pääntie. Materiaali on Mby:n loistavaa, pehmeää ja kestävää Freeman-viskoosineulosta. 

 •  0 Drama Freeman Knit Dress Charcoal Melange

  0 Drama Freeman Knit Dress Charcoal Melange

  89.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Freeman Drama on kapealinjainen, a-helmainen neulemekko, jonka hihansuissa on näyttävät röyhelöt. Pyöreä, niukka pääntie. Materiaali on Mby:n loistavaa, pehmeää ja kestävää Freeman-viskoosineulosta. 

1 2 3
1-12 / 26