Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •  0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •  0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

 •       0 Gail Leggins

  0 Gail Leggins

  49.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Soakedin takuuvarma leggari! Superjoustava, supermukava. Kiiltävä pinta. Materiaali polyesteritrikoo.

 •       0 Tigres Pants Bengaline

  0 Tigres Pants Bengaline

  135.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Tigres Bengaline-housut ovat baggy-malliset. Lahkeensuu kapea, vyötäröllä leveä, joustava vyötärökaitale. Rento malli, jonka voi asustaa aina tilanteseen sopivaksi. Materiaali joustava, himmeästi kiiltävä, viskoosi-sekoite-kangas (74 % Viskoosi, 22% Polyamidi, 4 % Spandex ). Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

Maksutavat

MariMari » 0 Spica II Top Stripes

   0 Spica II Top Stripes

0 Spica II Top Stripes

Tuotekoodi: mar02081255

Spica raitatoppi on luomupuuvillaa, jossa on mukana ripaus elastaania. Kaksinkertainen miehusta, edessä ja takana vino leikkaus, joka rikkoo pintaa kauniisti. Edessä mustavalkoinen raita kulkee vaakasuoraan, takana pystysuoraan. Hiha puolipitka. 

Spica on tehty Suomessa, Lahdessa, niin kuin kaikki muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

105.00 €(Sis. Alv. 24%)

Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös

 •    0 Beeskirt Coated Dark Blue

  0 Beeskirt Coated Dark Blue

  125.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin Beeskirt-hame vahapintaisena. Näyttävä, kulmikas struktuuri, vaikka materiaali kuitenkin on erittäin joustava ja mukava (viskoosi-nylon-spandex). Hameen voi nostaa myös ylös ja käyttää olkaimettomana mekkona tai mekkona henkseleiden kanssa. Valmistettu Suomessa, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 • 0 Gamma Sweater Black

  0 Gamma Sweater Black

  79.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Gamma-swetari on joustavaa, pehmeää puuvillaneulosta, jossa on  mukana ripaus elastaania. Rento, mutta elegantti. Lyhyt malli, 3/4-hiha. Valmistettu Suomessa, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.