Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •  0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •  0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

 •       0 Gail Leggins

  0 Gail Leggins

  49.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Soakedin takuuvarma leggari! Superjoustava, supermukava. Kiiltävä pinta. Materiaali polyesteritrikoo.

 •  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMari Collectionin iki-ihana 3/4-hihallinen Beehive musta-valkoraidallisena. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. 

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin kaikki muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

Maksutavat

LouLou

By LouLoun laadukkaat ja toiminnalliset nahkalaukut tulevat Hollannista. Malleista löytyy klassikoita ja joka kaudelle tulee myös uusia innovaatioita. Nämä laukut kestävät käyttöä ja niiden käytännöllisyys ja käyttömukavuus on loppuun asti ajateltu. 

 •  0 Sahara Hand Bag Cognac

  0 Sahara Hand Bag Cognac

  199.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Upea, nahkainen, nupukki-pintainen tilava käsilaukku, jossa on vetoketjukiinnitys. Aukeaa hyvin ja vetoketjulla suljettavia osastoja on useita. Mainio myös läppärille, padille ja papereille. Mukana pitkä olkahihna.

 • 0 Anaconda Bag Brown

  0 Anaconda Bag Brown

  109.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Anaconda Bag on reilunkokoinen, satulaukku-tyylinen, nahkainen pikkulaukku. Tukevan olkahihnan saa myös pois, jolloin laukkua voi käyttää clutchina. Vetoketjutaskuja ulkopuolella ja sisäpuolella. Ulkoläpässä nepparikiinnitys.

 • 0 Rich and famous Clutch

  0 Rich and famous Clutch

  99.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Rich and Famous!
   
  Tämä LouLoun mahtavasti nimetty pikkulaukku/lompakko ei nöyristele missään tilanteessa.
   
  Mallissa on kaksi vetoketjulla suljettavaa osaa, paljon korttipaikkoja ja taskuja sekä lisäksi puhelintasku ulkopuolella. Mukana rannehihna. Näyttävät niitti-somisteet. Peili mukana, metalliosat kullansävyiset. Kookas ja tilava malli, johon mahtuvat niin rahat, kortit, puhelin kuin avaimetkin. Materiaali on nahka.

   

 • 0 Backstage Bag

  0 Backstage Bag

  109.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Backstage on satulalaukkuhenkinen, nahkainen pikkulaukku, jossa on mukana pitkä olkahihna. Magneettikiinnitys, sisällä ja toisella ulkoreunalla vetoketjutaskut. Tilava ja kätevä.

 • 0 Bigger Petit XL Anaconda Grey

  0 Bigger Petit XL Anaconda Grey

  89.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Se isompi Petit XL! Tämä nahkalaukku toimii niin lompakkona kuin pikkulaukkuna. Ottaa sisäänsä kaiken tarvittavan, myös ison älypuhelimen. Mukana pitkä olkahihna.

 • 0 bigger Petit XL Vintage Croco Sand

  0 bigger Petit XL Vintage Croco Sand

  89.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Se isompi Petit XL! Tämä nahkalaukku toimii niin lompakkona kuin pikkulaukkuna. Ottaa sisäänsä kaiken tarvittavan, myös ison älypuhelimen. Mukana pitkä olkahihna.

 • 0 Lovely Leather Tote MINK COGNAC

  0 Lovely Leather Tote MINK COGNAC

  199.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Lovely Leather tote on tilava, nahkainen olkalaukku. Ihanan pehmeää pintanahkaa, tätä laukkua haluaisi silitellä koko ajan! Vetoketjukiinnitys, sisällä paljon taskuja. Mukana pitkä olkahihna.

 • 0 Pouch Bag Vintage Croco Grey

  0 Pouch Bag Vintage Croco Grey

  109.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Pouch bag on pussukkamainen pikkulaukku, jossa on rannehihna ja olkahihna. Toimii pikkulaukkuna ja käsilaukkuna. Nahkanauha sitoo laukun suun kiinni tiiviisti. Juuri sopivan kokoinen ja herkullisen kaunis laukku.

 • 0 Pouch Bag Vintage Croco Sand

  0 Pouch Bag Vintage Croco Sand

  109.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Pouch bag on pussukkamainen pikkulaukku, jossa on rannehihna ja olkahihna. Toimii pikkulaukkuna ja käsilaukkuna. Nahkanauha sitoo laukun suun kiinni tiiviisti. Juuri sopivan kokoinen ja herkullisen kaunis laukku.

 • 0 Pretty Happy Sleeve 15 inch

  0 Pretty Happy Sleeve 15 inch

  79.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Happy Girls are the prettiest, julistaa tämä LouLoun tabletin tai 15 tuumaisen läppärin säilytyslaukku. Toimii paperien säilytyksessä, päätä itse! Vetoketjukiinnitys, sivutasku tarrakiinnityksellä. Materiaali kangaspohjainen keinonahka.

 • 0 Wingman passport wallet black and white

  0 Wingman passport wallet black and white

  24.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Wingman on loistava! Nahkakuorinen passikotelo, jossa mukana taskutilaa maksukorteille. Pintakuosina tyylikäs python.

1 2 3 4
37-47 / 47