Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •  0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •  0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

 •       0 Gail Leggins

  0 Gail Leggins

  49.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Soakedin takuuvarma leggari! Superjoustava, supermukava. Kiiltävä pinta. Materiaali polyesteritrikoo.

 •  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMari Collectionin iki-ihana 3/4-hihallinen Beehive musta-valkoraidallisena. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. 

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin kaikki muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

Maksutavat

Dusty Women

Dusty on suomalainen vaatemerkki, jonka suunnittelija on Marjut Uotila. Dustyn eksklusiivista miestenmallistoa myydään useissa eri maissa ja nyt rinnalle on noussut selkeälinjainen ja tyylikäs naistenvaatemallisto. Materiaalit ovat erittäin laadukkaita ja leikkaukset ajattomia. Vaatteet tehdään alusta alkaen käsityönä Suomessa.

 • Aila Cotton

  Aila Cotton

  98.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Aila on kaunis, kapealinjainen, pitkähihainen naisten tunika, jossa on halkiot kummassakin sivusaumassa. Materiaali verkkomainen  puuvilla-neulos.

 • Aila Wool

  Aila Wool

  140.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Aila on kaunis, selkeälinjainen ja pitkähihainen tunika, jossa on halkiot kummassakin sivusaumassa. Materiaali ohut, joustava villakangas (villa 95%-elastaani 5%).

 • Peek Velour Dress

  Peek Velour Dress

  175.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Peek on pehmeä velour-mekko, jonka pinta kiiltää kauniin samettisesti. Täyspitkä hiha, olkapäissä aukot. Materiaali puuvilla-velour.

 • Pelti Wool Dress

  Pelti Wool Dress

  175.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Pelti on kaunis, linjakas villamekko, jossa on vesiputousmainen pääntie ja pitkät hihat. Materiaali 100% pehmeä merinovilla.