Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •  0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •  0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •   0 Beeskirt Black

  0 Beeskirt Black

  95.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Beeskirt on pitkä puolihame, epäsymmetrisellä helmalla. Korkea vyötärö, jossa resori. Toimii arjessa ja juhlassa. Voidaan käyttää myös olkaimettomana mekkona, kuten kuvissa. Luomupuuvilla, mukana ripaus elastaania. Made in Finland.

 • 0 Gambler extra sleeves/warmers totally black fine merinowool!

  0 Gambler extra sleeves/warmers totally black fine merinowool!

  39.00 €(Sis. Alv. 24%)

  A pair of Warm Power! Gambler irtohihat toimivat lisähihoina, lämmikkeinä, kynsikkäinä, muhvina ja joustavuutensa vuoksi myös säärystiminä. One size.

  Materiaalina on kotimainen, eettisesti tuotettu, pumpulinpehmeä merinovillaneulos. Gamblerit on myös valmistettu Suomessa, Lahdessa. 

 •  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  0 Beehive II Dress Black and White Stripes

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMari Collectionin iki-ihana 3/4-hihallinen Beehive musta-valkoraidallisena. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. 

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin kaikki muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

Maksutavat

Dranella

Dranella on tanskalainen, laadukas vaatemerkki, joka kiinnittää erityistä huomioita materiaaleihin ja mitoittukseen. Dranellan nainen on ajaton, iätön ja itsevarma!

 •    0 Zoffee Jeans

  0 Zoffee Jeans

  109.99 €(Sis. Alv. 24%)

  Zoffee-farkut ovat hauskasti loose-fit-malliset. Napitus edessä, lahkeensuulla resorit. Lahkeissa paikka-yksityiskohtia. Materiaali joustava denim, puuvilla 98 %-elastaani 2%.

 •  0 Inesco Jeans

  0 Inesco Jeans

  109.99 €(Sis. Alv. 24%)

  Inesco-farkut ovat siniset, raffisti kulutetut farkut. Lahkeen malli on loiva porkkana, pituus nilkkaan. Paljon yksityiskohtia, mm. reisitaskut ja erilaisia poikkileikkauksia. Materiaali joustava denim, puuvilla 98%-elastaani 2%.

 •  0 Iriander Poncho Cardigan

  0 Iriander Poncho Cardigan

  99.99 €(Sis. Alv. 24%)

  Iriander on ponchomainen, loose-fit-neuletakki, jossa on väljä, vajaamittainen hiha. Neuloksessa kori-struktuuri. Korkea kaulus, nappikiinnitys ylös asti. Taskut. Materiaali 100% puuvilla.

 • 0 Push Up Pam Jeans Black

  0 Push Up Pam Jeans Black

  119.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suunnattoman suosittu Push Up Pam-farkku! Erittäin joustava farkku (65,5% Puuvilla ,31% Polyesteri,3,5% elastaani), korkea vyötärö, kapea malli. 

 • 0 Isador Pants

  0 Isador Pants

  79.99 €(Sis. Alv. 24%)

  Isador-housut ovat sporttista office-tyyliä. Tummansinisellä pohjalla valkoinen liituraita, sivusaumoissa valkoiset raidat koko pituudella, lahkeensuu joustava. Materiaali laadukas, rypistymätön  ja joustava polyesteri-viskoosi-elastaani-sekoite.

 • 0 Jacy Cardigan

  0 Jacy Cardigan

  99.99 €(Sis. Alv. 24%)

  Jacy on ryhdikäs, suoralinjainen neuletakki, jossa on  pitkät hihat

  ja taskut. Materiaali miellyttävä ja laadukas viskoosi-alpakka-polyesteri-neulos. Sävy meleerattu harmaa-beige.

 • 0 Push Up 2 Pam Jeans Rough Blue

  0 Push Up 2 Pam Jeans Rough Blue

  89.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Joustava, high-rise farkku, lahkeen pituus 34. Materiaali puuvilla-elastaani (98%-2%). Todella istuva malli!

 • 0 Zeflower Knit Dress

  0 Zeflower Knit Dress

  59.99 €(Sis. Alv. 24%)

  Zeflower on naisellinen, kukkakuosinen neulemekko. 3/4-hiha, lantiolla pukevat rypytykset. Materiaali laadukas polyesterineulos.