Ostoskori 0.00 €
fien

Tuoteryhmät

TOP 5 Tuotteet

 •  0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •  0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Sis. Alv. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

 •       0 Gail Leggins

  0 Gail Leggins

  49.95 €(Sis. Alv. 24%)

  Soakedin takuuvarma leggari! Superjoustava, supermukava. Kiiltävä pinta. Materiaali polyesteritrikoo.

Maksutavat

Anna Slow Boots

Anna Slow perustettiin Espanjassa 2015. Tavoitteena oli luoda käsintehtyjä kesäsaappaita valmistettuna perinteisin menetelmin. Yritys oli vakuuttunut, että tuotteet löytävät asiakaskuntansa, ne ihmiset jotka ottavat kengät käyttöönsä joka sesonkiin. Pikkuhiljaa yrityksen perustajat, Paloma ja Federico löysivätkin yhteistyökumppaneita, joiden avulla he pääsivät toteuttamaan unelmaansa.

Jokainen kenkä on tehty 100% puuvillacanvas-kankaasta, johon on yhdistetty erilaisia nauhoja, lankoja, koristeita ja tekstuureja.  Välipohja on juuttia ja sitä suojaa luonnonkumipohja. Sisäpohja on pehmustettu ja muotoiltu, joten kenkä on jalkapohjalle pehmeä ja mukava käyttää.  

Kengät on tehty alkuperäisen valmistustavan mukaisesti käsityönä Espanjassa. Yritys on sitoutunut tuotteidensa eettiseen, eurooppalaiseen alkuperään ja korkealaatuisiin materiaaleihin.

Anna Slown kenkä on ajaton vaihtoehto perinteiselle jalkineelle. Valmistajiensa mukaan ne herättävät käyttäjässään kesän hengen.

 • Golden Walk Summerboots

  Golden Walk Summerboots

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Hiekan sävyinen puuvillacanvas, jonka yksityiskohtiin on yhdistetty oranssia, khakia ja kultaa. Juuttipohja, jota suojaa luonnonkumi. Mitoitus on pieni, joten useimmilla toimii parhaiten seuraava koko, mitä normaalisti kengässä käyttää. Esim. jos kengänkokosi on 38, valitse tästä 39.

 • Ibiza Dream Summer Boots

  Ibiza Dream Summer Boots

  150.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Asfaltinsävyinen puuvillacanvas, jonka yksityiskohtiin on yhdistetty värikkäitä puuvillanauhoja. Juuttipohja, jota suojaa luonnonkumi. Mitoitus on pieni, joten useimmilla toimii parhaiten seuraava koko, mitä normaalisti kengässä käyttää. Esim. jos kengänkokosi on 38, valitse tästä 39.

 • Sunny Garden Summer Botin

  Sunny Garden Summer Botin

  140.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Khakinsävyine puuvillacanvas, jossa somisteena mm. pinkkiä ja vihreää. Juuttipohja, jota suojaa luonnonkumi. Mitoitus on pieni, joten jos normaalisti käytät esim. kokoa 37, valitse tästä 38. 

 • Tarifa Beach Summer Botin

  Tarifa Beach Summer Botin

  140.00 €(Sis. Alv. 24%)

  Kamelinsävyinen puuvillacanvas, jossa somisteena mm. oranssia ja turkoosia. Juuttipohja, jota suojaa luonnonkumi. Mitoitus on pieni, joten jos normaalisti käytät esim. kokoa 37, valitse tästä 38.