Cart 0.00 €
fien

Categories

TOP 5 Products

 •          0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Inc VAT. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •         0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Inc VAT. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Inc VAT. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 • 0 Kimonovyö/Kimono Belt

  0 Kimonovyö/Kimono Belt

  39.00 €(Inc VAT. 24%)

  Kimonovyö on leveä, kankainen, kimonohenkinen kietaisuvyö, joka korostaa näyttävästi vyötäröä ja tuo rytmiä asuun. Materiaali on vahva viskoosisekoitekangas (viskoosi 74%-polyamidi 22%-spandex 4%). Vyön leveys 20 cm, vyöosan pituus 98 cm, sidontanauhat 98 cm.

   

 •              0 Beehive I Petit Black

  0 Beehive I Petit Black

  120.00 €(Inc VAT. 24%)

  MariMari Collectionin rakastettu Beehive-mekko Petit-pituudessa! Vino helma, jossa ylempi kohta ulottuu polvitaipeeseen ja pidempi kohta polven yli. Materiaalina joustava ja hengittävä luomupuuvillaneulos, jossa on mukana 8 % elastaania. 

  Valmistettu Suomessa, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

Payment methods

Hysteria Socks

Bye, bye boring socks. Hello, Hysteria.

Tässä on Hysteria, ensimmäinen lifestyle-sukkabrändi modernille naiselle.

Tämä uniikki, uskalias ja värikäs sukkamallisto pyrkii vallankumouksellisesti muuttamaan sukkien käyttämisen osana asua, alkaen syyskuusta 2017. 

Korkealaatuiset materiaalit ja tyrmäävä ulkonäkö ovat tämän merkin kulmakiviä. Kaikki sukat ovat yhdenkoon sukkia, jotka toimivat erinomaisesti kokoskaalassa 36-41.

Brändin on luonut ruotsalainen Happy Socks.

 

 • Grace Black-Blue

  Grace Black-Blue

  12.00 €(Inc VAT. 24%)

 • Grace Orange-Pink-Red-White

  Grace Orange-Pink-Red-White

  12.00 €(Inc VAT. 24%)

 • Filippa Beige-Pink

  Filippa Beige-Pink

  16.00 €(Inc VAT. 24%)

 • Filippa Black-Blue

  Filippa Black-Blue

  16.00 €(Inc VAT. 24%)

 • Frankie Orange-Yellow-Blue Nylon Sock

  Frankie Orange-Yellow-Blue Nylon Sock

  16.00 €(Inc VAT. 24%)

 • Frankie Blue-Green-Purple Nylon

  Frankie Blue-Green-Purple Nylon

  16.00 €(Inc VAT. 24%)

 • 0 Mia Print Ankle Sock

  0 Mia Print Ankle Sock

  16.00 €(Inc VAT. 24%)

  Mia Print Ankle -sukka on elegantti ja täysin ainutlaatuinen. Värityksessä liukuväriefekti, ja koko komeus huipentuu pehmeään, nilkkaresoriin. Sileästä nailonista valmistetuissa sukissa on silkkinen ja ilmava tuntu sekä moderni, puolihimmeä pinta. One size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                            

 • 0 Filippa Ankle Sock

  0 Filippa Ankle Sock

  12.00 €(Inc VAT. 24%)

  Filippa Ankle -sukka on näyttävä ja monipuolinen lisä vaatekaappiisi. Mattamusta tausta on terästetty mustilla pallokuvioilla sekä kylmän pinkillä varvasosalla ja puristamattomalla, kapealla nilkkaresorilla. Viskoosi-mesh-kankaasta ja polyamidista valmistetut Viktoria Ankle -sukat ovat upean väririkkaat. One Size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                            

   

 • 0 Nina Ankle Sock

  0 Nina Ankle Sock

  12.00 €(Inc VAT. 24%)

  Nina Ankle -sukan hienostuneet yksityiskohdat tuovat elämääsi romantiikkaa, tai ainakin lupauksen siitä! Ilmava verkkokangas luo malliin kiehtovan kontrastin. Pinnan hiilenmusta verkkokangas, vahva varvasosa ja taivaansininen nilkkaresori luovat kanssa jalkaasi tyyliä, josta et enää tahdo poiketa.  One size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                           

 • 0 Nina Ankle Sock

  0 Nina Ankle Sock

  12.00 €(Inc VAT. 24%)

  Nina Ankle -sukka tuo elämääsi romantiikkaa, tai ainakin lupauksen siitä! Ilmava verkkokangas luo malliin kiehtovan kontrastin. Pinnan vaaleansininen verkkokangas luo vahvan varvasosan ja mattaoranssin nilkkaresorin kanssa jalkaasi tyyliä, josta et enää tahdo poiketa. One Size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                            

 • 0 Jill Ankle Sock

  0 Jill Ankle Sock

  14.00 €(Inc VAT. 24%)

  Jill Ankle -sukka on suunniteltu vuosisadan puolivälin arkkitehtuurin innoittamana, ja siksipä siinä yhdistyvät syvän eloisat värit hyvin selkeään kuviointiin. Graafisessa mallissa sukanvarsi on ikään kuin dipattu koboltinsiniseen väriin, ja sukan vartta koristaa sähköinen sininen, pinkki sekä taivaansininen, puristamaton nilkkaresori. Viskoosista, polyamidista ja metallisesta langasta kudotun mallin pinta vangitsee valon kauniisti. One Size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                        

 • 0 Jill Ankle Sock

  0 Jill Ankle Sock

  14.00 €(Inc VAT. 24%)

   Jill Ankle -sukka on suunniteltu vuosisadan puolivälin arkkitehtuurin innoittamana, ja siksipä siinä yhdistyvät syvän eloisat värit ja selkeät väriblokit. Graafisessa mallissa sukanvarsi on ikään kuin dipattu intensiivisen syvään punaiseen, ja hiilenharmaan sukan vartta koristaa musta kantapää sekä kirkkaan sininen, puristamaton nilkkaresori. Viskoosista, polyamidista ja metallisesta langasta kudotun mallin pinta vangitsee valon kauniisti ja tuntuu ilmavan pehmeältä ihoa vasten. One Size, joka toimii kokoskaalassa 36-41.                        

1 2 3
1-12 / 25