Cart 0.00 €
fien

Categories

TOP 5 Products

 •  0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Inc VAT. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 •  0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Inc VAT. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Inc VAT. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Inc VAT. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

 •       0 Gail Leggins

  0 Gail Leggins

  49.95 €(Inc VAT. 24%)

  Soakedin takuuvarma leggari! Superjoustava, supermukava. Kiiltävä pinta. Materiaali polyesteritrikoo.

Payment methods

Florame

MariMarin valikoimassa nyt Floramen luonnonmukaiset, aromaattiset tuoksutikut.

Aromaattinen tuoksutikku on aromaterapiaa. Tuoksutikku toimii luonnollisena ilmanraikastimena, Ilman synteettisiä kemikaaleja.

Floramen laboratorio sijaitsee Rankassa, Provencen sydämessä, ihanassa St.Rémyn kylässä. 

Florame oli ensimmäisten joukossa kehittämässä sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka kunnioittaa ihmistä ja luontoa. Nyt yritys on tehnyt tätä työtä jo 20 vuotta.

Florame tarjoaa laajan valikoiman huippulaadukkaita hygienia,-kauneus ja hyvänolon tuotteita, jotka valmistetaan huolella luonnon raaka-aineista . Raaka-aineiden valinnassa käytetään tiukkoja kriteereitä ja niillä on luomusertifikaatti.Yritys valitsee tuotteisiinsa parhaat luomulaatuiset, eteeriset öljyt, joissa on miellyttävä tuoksu ja tehokkaat aktiiviset raaka-aineet. 

Floramen tuotteet sisältävät maksimaalisen määrän luonnollisia ja luonnonmukaisia raaka-aineita.
Ei parabeenejä, phenoxyéthanolia silikonia eikä geenimanipuloituja raaka-aineita.
Ei synteettisiä väriaineita tai parfyymiä. Pakkaukset täysin kierrätettäviä.