Cart 0.00 €
fien

Categories

TOP 5 Products

 •          0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Inc VAT. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •         0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Inc VAT. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Inc VAT. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 • 0 Kimonovyö/Kimono Belt

  0 Kimonovyö/Kimono Belt

  39.00 €(Inc VAT. 24%)

  Kimonovyö on leveä, kankainen, kimonohenkinen kietaisuvyö, joka korostaa näyttävästi vyötäröä ja tuo rytmiä asuun. Materiaali on vahva viskoosisekoitekangas (viskoosi 74%-polyamidi 22%-spandex 4%). Vyön leveys 20 cm, vyöosan pituus 98 cm, sidontanauhat 98 cm.

   

 •              0 Beehive I Petit Black

  0 Beehive I Petit Black

  120.00 €(Inc VAT. 24%)

  MariMari Collectionin rakastettu Beehive-mekko Petit-pituudessa! Vino helma, jossa ylempi kohta ulottuu polvitaipeeseen ja pidempi kohta polven yli. Materiaalina joustava ja hengittävä luomupuuvillaneulos, jossa on mukana 8 % elastaania. 

  Valmistettu Suomessa, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

Payment methods

Cilla's Household

Cilla’s hyvän mielen pesuaineperhe

 
Pesuaineet puhuttelevat sisustuksesta kiinnostuneita, tiedostavia ja kotimaisuutta arvostavia asiakasryhmiä. Tuoteperhe sopii monenlaisiin sisustuksiin, moderneista minimalistisista kodeista aina perinnetaloihin asti. 
 
Saippuoiden raaka-ainepohja on täysin biohajoava, eivätkä tuotteet sisällä synteettisiä tuoksu- tai väriaineita. Tuotteita valmistava tehdas toimii tuulivoimalla, mikä lisää niiden ekologista arvoa. Saippuoiden tuoksumaailmaan on kiinnitetty erityistä huomiota tuotekehityksessä. Tuoksut rakentuvat puhtaista eteerisistä öljyistä ja niiden avulla pesuaineiden käyttöstä syntyy aina myös pienimuotoinen aromaterapiahetki arkisten askareiden keskelle. Näistä elementeistä syntyy hyvän mielen saippuatuote.
 
Kotimaisuutta on haluttu korostaa tuotteiden suomenkielisillä nimillä ja typografiassa on aavistus leikkimielisyyttä tuomaan huumoria ja iloa arkeen, tyylikkyydestä kuitenkaan tinkimättä. Sarjan kahdelle ensimmäiselle tuotteelle on myönnetty Avainlipputunnus merkiksi kotimaisesta tuotannosta. Etiketissä on myös tuulivoima sekä feel good approved -tunnukset. Jälkimmäinen takaa sen, että tuotteen valmistuksessa on huomioitu kestävä kehitys useasta eri näkökulmasta
 
 
 • 0 SIISTI Yleispesuaine sitruuna-rosmariini

  0 SIISTI Yleispesuaine sitruuna-rosmariini

  14.90 €(Inc VAT. 24%)

  SIISTI -yleispesuaine puhdistaa kodin pintoja tehokkaasti ja turvallisesti. Valmis liuos suihkautetaan puhdistettaville pinnoilleja pyyhkäistään pois. Ei tarvitse huuhdella. Huumaavan herkullinen tuoksu syntyy sitruunan ja rosmariinin ylellisestä liitosta ja siitä jää ihanan raikas tuoksu huoneilmaan. Biohajoavissa raaka-aineissa ei ole käytetty synteettisiä väri- tai tuoksuainesosia. Sisältö 500ml.

   
   

   

 • 0 TISKI Astianpesuaine greippi-appelsiini

  0 TISKI Astianpesuaine greippi-appelsiini

  14.90 €(Inc VAT. 24%)

  TISKI -käsitiskiaine tuo iloa tiskaukseen ja toimii kivana sisustuksen viimeistelijänä keittössä. Pulloa ei kannata pitää komerossa piilossa! Raaka-aineet ovat biohajovia kasvipohjaisia saippuaianesosia ja saippuassa ei ole käytetty synteettisiä säilöntä-, väri- tai tuoksuainesosia. Tuoksu on rakennettu greipin ja appelsiinin eteerisistä öljyistä, jotka vievät ajatukset Etelä-Euroopan lämpöön ja valoon. Tuotteelle on myönnetty Avainlipputunnus. Sisältö 500ml.

   
   

   

 • TISKI Astianpesuaine greippi-appelsiini täyttöpakkaus

  TISKI Astianpesuaine greippi-appelsiini täyttöpakkaus

  24.90 €(Inc VAT. 24%)

  TISKI -käsitiskiaine tuo iloa tiskaukseen ja tuoksuu ihanan raikkaille sitruksille. Täyttöpussin tilavuus on 1000 ml ja siitä riittä täytettävää kahteen pullolliseen. Pussissa on kätevä kaatonokka ja kierrekorkki. 

  Raaka-aineet ovat biohajovia kasvipohjaisia saippuaianesosia ja saippuassa ei ole käytetty synteettisiä säilöntä-, väri- tai tuoksuainesosia. Tuoksu on rakennettu greipin ja appelsiinin eteerisistä öljyistä, jotka vievät ajatukset Etelä-Euroopan lämpöön ja valoon. Tuotteelle on myönnetty Avainlipputunnus. Sisältö 500ml.

 • 0 KÄSI 01 Käsienpesuaine seetripuu-salvia

  0 KÄSI 01 Käsienpesuaine seetripuu-salvia

  18.50 €(Inc VAT. 24%)

  KÄSI -käsipesuaine tuoksuu ihanalle ja toimii ihanana sisustuselementtinä WC-tiloissa. KÄSI on valmistettu kotimaassa tuulivoiman avulla ja sen raaka-aineet ovat biohajovia kasvipohjaisia saippuaianesosia. 

  Pesuaineessa ei ole käytetty synteettisiä säilöntä-, väri- tai tuoksuainesosia. Tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä, joissa salvia raikastaa juurevaa ja lämminsävyistä seetripuuta. Tuotteelle on myönnetty Avainlipputunnus. Sisältö 500ml.

 • KÄSI 1 Käsienpesuaine seetripuu-salvia täyttöpakkaus

  KÄSI 1 Käsienpesuaine seetripuu-salvia täyttöpakkaus

  29.00 €(Inc VAT. 24%)

  KÄSI -käsipesuaine tuoksuu ihanalle ja toimii ihanana sisustuselementtinä WC-tiloissa. KÄSI on valmistettu kotimaassa tuulivoiman avulla ja sen raaka-aineet ovat biohajovia kasvipohjaisia saippuaianesosia.

  Pesuaineessa ei ole käytetty synteettisiä säilöntä-, väri- tai tuoksuainesosia. Tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä, joissa salvia raikastaa juurevaa ja lämminsävyistä seetripuuta. Tuotteelle on myönnetty Avainlipputunnus. Sisältö 1000 ml.

 • 0 KÄSI 02 Käsienpesuaine Bergamotti-sitruuna

  0 KÄSI 02 Käsienpesuaine Bergamotti-sitruuna

  18.50 €(Inc VAT. 24%)

   

  Sitrushedelmiin kuuluva bergamot tulee pääasiassa Italiasta ja Pohjois-Afrikasta ja sen tuoksu on hieman lämpimämpi ja makeampi kuin sitruunan ja appelsiinin. Bergamot on tullut monille tutuksi Earl Grey -teen aromaattisena ja huumaavan tuoksuisena mausteena ja sen tiedetään virkistävän mieltä, vahvistavan itsetuntoa ja laukaisevan stressiä.

   Pesuaineen raaka-ainepohja on sisartuotteen tavoin biohajoava eikä sisällä synteettisiä tuoksu- tai väriaineita. 

   

 • KÄSI 02 Käsienpesuaine sitruuna-bergamotti täyttöpakkaus

  KÄSI 02 Käsienpesuaine sitruuna-bergamotti täyttöpakkaus

  29.00 €(Inc VAT. 24%)

  Käsi 2 bergamot-sitruuna -käsipesuaine tuoksuu ihanan eteerisille sitruksille ja jättää WC- ja kylpyhuonetiloihin raikkaan tuoksun. Käsi -käsipesuaine on valmistettu kotimaassa tuulivoiman avulla ja sen raaka-aineet ovat biohajovia kasvipohjaisia saippuaianesosia.

  Pesuaineessa ei ole käytetty synteettisiä väri- tai tuoksuainesosia. Tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä. Sisältö 1000 ml.

   
   

   

 • 0 Käsi 03 Käsienpesuaine Piparminttu-Rosmariini

  0 Käsi 03 Käsienpesuaine Piparminttu-Rosmariini

  18.50 €(Inc VAT. 24%)

   

  Käsi 3 PIPARMINTTU-ROSMARIINI -käsipesuaineen tuoksu on kuin raikas tuulahdus meri-ilmaa kylpyhuoneessasi. Piparminttua elävöittää rehevä rosmariinin tuoksu. Voit melkein tuntea merisuolan kirpeyden huulillasi sitä tuoksutellesasi. Katseenkestävä pakkaus toimii myös ihanana sisustuselementtinä. Sisältö 500ml.

  Cilla’s hyvän mielen pesuaineet valmistetaan tuulivoimalla ja ne sisältävät vain biohajoavia raaka-aineita. Tuotteisiin ei ole lisätty synteettisiä väri- tai tuoksuaineita. Pesuaineiden tuoksut tulevat puhtaista eteerisistä öljyistä ja tuoksumaailmaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Cilla’s Tiski ja Käsi -pesuaineille on myönnetty Avainlipputunnus tunnustukseksi kotimaisesta tuotannosta.

   

 • 0 Käsi 03 Käsienpesuaine Piparminttu-Rosmariini LASIPULLO

  0 Käsi 03 Käsienpesuaine Piparminttu-Rosmariini LASIPULLO

  22.90 €(Inc VAT. 24%)

  Käsi 3 PIPARMINTTU-ROSMARIINI -käsipesuaineen tuoksu on kuin raikas tuulahdus meri-ilmaa kylpyhuoneessasi. Piparminttua elävöittää rehevä rosmariinin tuoksu. Voit melkein tuntea merisuolan kirpeyden huulillasi sitä tuoksutellessasi. Tämä käsisaippua on pakattu kauniiseen lasipulloon.

  Katseenkestävä pakkaus toimii myös ihanana sisustuselementtinä. Sisältö 500ml.

   Cilla’s hyvän mielen pesuaineet valmistetaan tuulivoimalla ja ne sisältävät vain biohajoavia raaka-aineita. Tuotteisiin ei ole lisätty synteettisiä väri- tai tuoksuaineita. Pesuaineiden tuoksut tulevat puhtaista eteerisistä öljyistä ja tuoksumaailmaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Cilla’s Tiski ja Käsi -pesuaineille on myönnetty Avainlipputunnus tunnustukseksi kotimaisesta tuotannosta.

   

 • 0 Suihku 1 Bergamot-Kataja

  0 Suihku 1 Bergamot-Kataja

  28.90 €(Inc VAT. 24%)

  • Ihana sitruspohjainen puutuoksu
  • Kätevä litran kokoinen muovipakkaus
  • Sisältää vain biohajoavia raaka-aineita