Cart 0.00 €
fien

Categories

TOP 5 Products

 •          0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Inc VAT. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •         0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Inc VAT. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Inc VAT. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 • 0 Kimonovyö/Kimono Belt

  0 Kimonovyö/Kimono Belt

  39.00 €(Inc VAT. 24%)

  Kimonovyö on leveä, kankainen, kimonohenkinen kietaisuvyö, joka korostaa näyttävästi vyötäröä ja tuo rytmiä asuun. Materiaali on vahva viskoosisekoitekangas (viskoosi 74%-polyamidi 22%-spandex 4%). Vyön leveys 20 cm, vyöosan pituus 98 cm, sidontanauhat 98 cm.

   

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Inc VAT. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

Payment methods

Basics by Bornø-Blusbar Merinowool

Tanskalaisen Basics by Bornø-Blusbarin malliston kaikkien tuotteiden materiaali on 100% laadukasta, öko-tex-sertifioitua merinovillaa.

Tuotteet ovat käsityönä tehtyjä, yksilöllisesti työstettyjä ja niiden ilme on ajaton. Materiaali kestää hyvin pesun ja värit pysyvät kirkkaina.

 • sale! 0 Cardigan Black%

  sale! 0 Cardigan Black

  79.50 €159.00 €(Inc VAT. 24%)

  Pitkähihainen, a-linjainen neuletakki. Pituus yli lantion, etumitta pääntieltä helmaan 100 cm. Materiaali 100% öko-tex-sertifioitu merinovilla.

 •  0 Poncho With Collar

  0 Poncho With Collar

  189.00 €(Inc VAT. 24%)

  Lämmin, tilava poncho, jossa on korkea kaulus. Materiaali 100% öko-tex-sertifioitu merinovilla, saatavilla vaaleanharmaana (kuvassa) ja mustana. One size fits all.

 • 0 Knit Cap Dawn Grey

  0 Knit Cap Dawn Grey

  49.00 €(Inc VAT. 24%)

  Pitkänmallinen, kärkeä kohti suippeneva neulepipo. Kaksinkertainen neulos, materiaali 100% öko-tex sertifioitu merinovilla. One Size.

 • Knit Cap Raw White-Black Stripes

  Knit Cap Raw White-Black Stripes

  49.00 €(Inc VAT. 24%)

  Pitkänmallinen, kärkeä kohti suippeneva neulepipo. Kaksinkertainen neulos, materiaali 100% öko-tex sertifioitu merinovilla. One Size.

 • 0 Shawl/Scarf Raw White-Black Stripes (norm. 89)

  0 Shawl/Scarf Raw White-Black Stripes (norm. 89)

  89.00 €(Inc VAT. 24%)

  Kolmionmallinen, kookas huivi/shaali, materiaali 100% öko-tex sertifioitu merinovilla. One Size.

 • 0 Shawl/Scarf Dawn Grey

  0 Shawl/Scarf Dawn Grey

  89.00 €(Inc VAT. 24%)

  Kolmionmallinen, kookas huivi/shaali, materiaali 100% öko-tex sertifioitu merinovilla. One Size.