Cart 0.00 €
fien

Categories

TOP 5 Products

 •          0 Beehive I Dress Black

  0 Beehive I Dress Black

  130.00 €(Inc VAT. 24%)

  MariMarin iki-ihana Beehive-mekko mustana. Tämä mekko elää liikkeidesi mukaan, joustaa ja tuntuu hyvältä iholla. Materiaali luomu-puuvilla-trikoo, jonka seassa on ripaus elastaania. Hihaton, helmaosa poimuttuu epäsymmetrisesti. Huoleton ja helppo, arjessa ja juhlassa.  Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet.

 •         0 Beehive II Dress Black

  0 Beehive II Dress Black

  150.00 €(Inc VAT. 24%)

  Suosittu Beehive-mekko 3/4-pituisella hihalla. Epäsymmetrinen helma. Pehmeä, joustava ja kestävä luomupuuvilla-elastaani-neulos.Tämä mekko toimii arjessa ja juhlassa, missä vain ja milloin vain! Made in Finland, niin kuin kaikki muutkin MariMari Collectionin tuotteet!

 • 0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  0 Aunt Black Kynsikkäät/Half Gloves Black

  35.00 €(Inc VAT. 24%)

  Merinovillaiset, pitkävartiset, hansikasmaisen kapealinjaiset kynsikkäät. Erinomaiset takin alla, lapanen tai hansikas menee myös päälle. Erittäin toimivat myös sisäkäytössä, myös juhlavassa asussa. Materiaali 100%, eettisesti tuotettu merinovillaneulos, joka on kudottu Suomessa, avainlipun alla. Valmistettu Suomessa. One size.

 • 0 Kimonovyö/Kimono Belt

  0 Kimonovyö/Kimono Belt

  39.00 €(Inc VAT. 24%)

  Kimonovyö on leveä, kankainen, kimonohenkinen kietaisuvyö, joka korostaa näyttävästi vyötäröä ja tuo rytmiä asuun. Materiaali on vahva viskoosisekoitekangas (viskoosi 74%-polyamidi 22%-spandex 4%). Vyön leveys 20 cm, vyöosan pituus 98 cm, sidontanauhat 98 cm.

   

 •  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  0 Solo Brace/henkseli SÄÄDETTÄVÄ/ADJUSTABLE

  15.00 €(Inc VAT. 24%)

  Solo-henkseli on MariMarin kätevä apu-asuste. Niskan takaa kierrettynä toimii olkaimena mekossa, kahdella Sololla saat tehtyä henkselit. Toimii myös esim. pitkän helman kokoamisessa ylemmäs. Pituus säädettävä.

  Valmistettu Suomessa, Lahdessa, niin kuin muutkin MariMarin oman malliston tuotteet.

Payment methods

Anna Slow Boots

Anna Slow perustettiin Espanjassa 2015. Tavoitteena oli luoda käsintehtyjä kesäsaappaita valmistettuna perinteisin menetelmin. Yritys oli vakuuttunut, että tuotteet löytävät asiakaskuntansa, ne ihmiset jotka ottavat kengät käyttöönsä joka sesonkiin. Pikkuhiljaa yrityksen perustajat, Paloma ja Federico löysivätkin yhteistyökumppaneita, joiden avulla he pääsivät toteuttamaan unelmaansa.

Jokainen kenkä on tehty 100% puuvillacanvas-kankaasta, johon on yhdistetty erilaisia nauhoja, lankoja, koristeita ja tekstuureja.  Välipohja on juuttia ja sitä suojaa luonnonkumipohja. Sisäpohja on pehmustettu ja muotoiltu, joten kenkä on jalkapohjalle pehmeä ja mukava käyttää.  

Kengät on tehty alkuperäisen valmistustavan mukaisesti käsityönä Espanjassa. Yritys on sitoutunut tuotteidensa eettiseen, eurooppalaiseen alkuperään ja korkealaatuisiin materiaaleihin.

Anna Slown kenkä on ajaton vaihtoehto perinteiselle jalkineelle. Valmistajiensa mukaan ne herättävät käyttäjässään kesän hengen.

 • SALE! 0 Tarifa Beach Summer Botin%

  SALE! 0 Tarifa Beach Summer Botin

  40.00 €140.00 €(Inc VAT. 24%)

  Kamelinsävyinen puuvillacanvas, jossa somisteena mm. oranssia ja turkoosia. Juuttipohja, jota suojaa luonnonkumi. Mitoitus on pieni, joten jos normaalisti käytät esim. kokoa 37, valitse tästä 38. 

 • SALE! 0 Sunny Garden Summer Botin%

  SALE! 0 Sunny Garden Summer Botin

  40.00 €140.00 €(Inc VAT. 24%)

  Khakinsävyine puuvillacanvas, jossa somisteena mm. pinkkiä ja vihreää. Juuttipohja, jota suojaa luonnonkumi. Mitoitus on pieni, joten jos normaalisti käytät esim. kokoa 37, valitse tästä 38.